OL STAR U KOBIJEVU ČAST: Tim Lebrona odneo pobedu, viđeno čak 312 poena!
Ostoja Mijailović, Foto: Youtube / Printscreen

revijalna utakmica

OL STAR U KOBIJEVU ČAST: Tim Lebrona odneo pobedu, viđeno čak 312 poena!

Titulu MVP-a koja od ove godine nosi ime Kobija Brajanta dobio je Kavai Lenard koji je postigao 30 poena (8/14 za tri), a u pobedničkom timu pratili su ga Džejms i Pol sa po 23 poena

Objavljeno:

Tim LeBrona Džejmsa trijumfovao je u Ol-star utakmici u Čikagu, a Nikola Jokić je postigao svoje prve poene u karijeri u duelu svih zvezda.

Meč je odigran „Junajted centru“ u Čikagu i bio je u potpunosti posveće uspomeni na Kobija Brajanta, a osim što će ostati zapisana pobeda LeBronovog tima ne treba zaboraviti ni humanitarni karakter s obzirom da je prikupljeno 500.000 dolara.

Prema ranijem dogovoru pobednik svake četvrtine donirao je novac, a pošto je treća završena nerešenim rezultatom to su učinile obe ekipe. Meč je igran po novim pravilima, vreme je u četvrtoj četvrtini zaustavljeno, a igralo se dok jedna ekipa ne postigne 157 poena – na broj poena ekipe koja je vodila na kraju treće četvrtine dodata je cifra 24, odnosno broj Brajantovog dresa.

Kako je po isteku trećeg perioda vodio Tim Janisa Adetokumba sa 133:124, željena cifra bila je 157. A meč je rešio Entoni Dejvis koji je pogodio slobodno bacanje za konačnih 157:155.

Titulu MVP-a koja od ove godine nosi ime Kobija Brajanta dobio je Kavai Lenard koji je postigao 30 poena (8/14 za tri), a u pobedničkom timu pratili su ga Džejms i Pol sa po 23 poena.

Dejvis je ubacio 20, a Simons 17 poena. Jokić je na parketu proveo 12 minuta uz učinak od 5 poena, 2 skoka i po 1 asistenciju i ukradenu loptu (1/3 za 3p, 1/1 za dva), a svoje minute, ukupno 18, dobio je i Luka Dončić koji je meč završio sa 8 poena i 4 asistencije.

Kod poraženog tima Adetokumbo je bio najefikasniji sa 25 poena, Voker je ubacio 23, Embid 22, a Gober 21 poen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.