ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA STRANCEM: Crveno-beli saopštili da je prekinuta saradnja s još jednim igračem!
Mohamed Faje (skroz desno) je već neko vreme bio van takmičarske ekipe, Foto: Starsport©

Očekivalo se

ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA STRANCEM: Crveno-beli saopštili da je prekinuta saradnja s još jednim igračem!

Iz kluba su mu se zahvalili na svemu, a posebno na razumevanju prilikom pregovora o raskidu ugovora

Objavljeno:

Kao što se i očekivalo Crvena zvezda je raskinula saradnju sa Mohamedom Fajeom.

S Malog Kalemegdana je stiglo obaveštenje da je saradnja između kluba i Senegalca sporazumno prekinuta, što je bilo za očekivati s obzirom da su i on i Derik Braun bili van tima još od kraja 2019. godine i posle dolazaka Marka Jagodića Kuridže i Vladimir Štimca.

Njih dvojica u poslednje vreme nisu bili ni prisutni na treninzima i napustili su Beograd.

Mohamed Faje se obratio navijačima
Mohamed Faje se obratio navijačimafoto: Starsport©

- Dragi zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku,šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zapolsenim u klubu svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub. Ovo je bilo lepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja - saopštena je izjava Mo Fajea putem zvaničnog sajta kluba.

Mo Faje je igrajući celu prošlu, i deo ove sezone, sa crveno-belima osvojio tri trofeja, i bio deo aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

Klub se ovom prilikom zahvaljulio senegalskom košarkašu na svemu što je pružio na terenu i van njega kao igrač Crvene zvezde. Takođe, klub izražava zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.