KAO DA JE ZNAO ŠTA ĆE SE DESITI: Zbog dece kupio helikopter, a sa ženom je imao dogovor koji nikad nisu prekršili!
Kobi Brajant sa suprugom Vanesom i ćerkama Natalijom i Đianom, Foto: Profimedia

Bili su u braku 20 godina

KAO DA JE ZNAO ŠTA ĆE SE DESITI: Zbog dece kupio helikopter, a sa ženom je imao dogovor koji nikad nisu prekršili!

Tiče se putovanja helikopterom

Objavljeno:

Stravičnom tragedijom koja se dogodila u nedelju pogođen je čitav sveta, ali ovo je nezamisliv udarac za porodicu Brajant koja je ostala bez stuba kuće i njegove naslednice.

Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Điana su poginuli u stravičnoj nesreći koja se dogodila kada je pao njegov privatni helikopter u blizini gradića Kalabasas, i tom prilikom je nastradalo još sedam osoba.

Kobi Brajant i ćerka Điana (skroz desno) su poginuli
Kobi Brajant i ćerka Điana (skroz desno) su poginulifoto: Profimedia

Usled svega što se desilo mnogi se bave pre svega Kobijevom navikom da uglavnom svuda putuje helikopterom koju je usadio sebi još u igračkim danima kada je kupio ovo prevozno sredstvo.

Kako je jednom prilikom objasnio, on se odlučio da kupi letelicu kako bi u stvari više vremena mogao da provodi sa svojom porodicom, pre svega decom.

KobI Brajant je kupio helikopter da bi više vremena provodio s porodicom
KobI Brajant je kupio helikopter da bi više vremena provodio s porodicomfoto: Profimedia

- Saobraćaj je bio sve gori. Dešavalo se da propustim školsku prestavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da ne propuštam vreme sa porodicom. Tada sam počeo da gledam helikoptere, pošto sam mogao da stignem da odem i da se vratim za 15 minuta - objasnio je Brajant.

U nastavku te priče magazin "Pipl" otkriva i da je Kobi Brajant imao dogovor sa suprugom Vanesom da nikada zajedno ne putuju helikopterom.

Kobi i njegova žena Vanesa su imali dogovor
Kobi i njegova žena Vanesa su imali dogovorfoto: Profimedia

Odnosno kao da je slutio šta bi moglo da se desi i na taj način su izbegavali da deca ostanu bez oba roditelja, u slučaju da se dogodi neka tragedija, poput, nažalost, ove koja se i dogodila.

Kobi i Vanesa su bili 20 godina u braku, a osim Điane koja je nažalost poginula s ocem, imaju još ti ćerke: Nataliju (15), Bjanku (2) i Kapri Kobi (1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.