KOSOVO I CRNA GORA SU SRPSKE ZEMLJE! Internetom kruži izjava Kobija Brajanta: Otkrivamo da li je on to uopšte rekao
Kobi Brajant je poginuo u padu helikoptera, Foto: EPA/Dennis M Sabangan

SRBENDA

KOSOVO I CRNA GORA SU SRPSKE ZEMLJE! Internetom kruži izjava Kobija Brajanta: Otkrivamo da li je on to uopšte rekao

O čemu se ovde radi

Objavljeno:

Smrt Kobija Brajanta potresla je čitavu planetu i nju oplakuje i čitav srpski narod koji je imao veliko poštovanje prema jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

Međutim, kako to obično biva neki umeju da iskoriste takve neke tragedije iz samo njima znanih razloga, a posebno se to odnosi na društvene mreže, gde ljudi posežu za svim i svačim.

Tako je neko hteo da iskoristi, verovatno da bi pribavio što više pratilaca i fanova, to što je Kobi Brajant za života izuzetno cenio srpske sportiste, a sa nekima čak bio i prijatelj, i na osnovu toga objavio neke navodne izjave "Crne mambe" o Srbiji i Srbima koje su apsolutne neistine.

Na jednoj od stranica na Fejsbuku se pojavila navodna izjava tragično poginulog košarkaša o Srbiji, Kosovu i Crnoj Gori.

- Srbi, Kosovo i Metohija i Crna Gora su neosporene srpske zemlje, boli me nepravda koju vi proživljavate s obzirom da sam upoznao mnogo Srba u NBA ligi - navodna je izjava Kobija Brajanta.

Međutim, ona nema veze s istinom, jer Kobi se vrlo retko kada oglašavao o politici, posebno međunarodnoj, niti je ikada javno govorio o političkoj situaciji u Srbiji i na Balkanu, što je na kraju krajeva i objašnjeno na ovoj Fejsbuk stranici.

Ovo je klasična ona priča o lažnim izjavama koje su se prišivale brojnim svetskim zvezdama poput Šeron Stoun, Džordža Klunija, Šona Konerija...

Dakle, jedan krajnje neumesan i ružan način da se kroz tešku i jezivu tragediju prikupe "lajkovi", "foloveri" i sve ostalo.

Ono što ipak ostaje kao istina jeste da je Kobi Brajant bio veliki prijatelj sa Novakom Đokovićem i da je izuzetno poštovao srpske košarkaše poput Divca, Stojakovića, Bogdanovića, Jokića i naravno da je umeo da opsuje na srpskom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.