OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE KOBIJA I NJEGOVE ĆERKE PRE POGIBIJE: Košarka im je bila u krvi, nisu mogli bez nje!
Kobi Brajant i njegova ćerka Điana poginuli su u padu helikoptera, Foto: AP

Samo dan pre tragedije

OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE KOBIJA I NJEGOVE ĆERKE PRE POGIBIJE: Košarka im je bila u krvi, nisu mogli bez nje!

Američki mediji su objavili fotografije sa jedne košarkaške utakmice na kojoj je igrača ćerka poginule legende samo dan pre utakmice

Objavljeno:

Pojavile su se poslednje zajedničke fotografije Kobija Brajanta i njegove ćerke Điane, koji su nastradali u stravičnom padu helikoptera u Kaliforniji.

Letelica u kojoj se nalazilo 9 osoba, među kojima i slavni košarkaš sa svojom naslednicom srušila se u nedelju u ranim jutarnjim satima u blizini gradića Klabasasa. Svi putnici i pilot su poginuli na licu mesta.

Čitava planeta je potresena i šokirana tragedijom koja se dogodila.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Kobija Brajanta i njegove ćerke koje su zabeležene samo dan ranije i to na utakmici na kojoj je igrala baš njegova ćerka.

Tačnije ona je tog dana igrala dve utakmice i to za tim koji vodi njen otac "Mamba akademi". Kobi im je bio i trener i mentor i non-stop je bio uz svoju naslednicu pored terena, baš kao i na ovoj utakmici.

Điana je bila prava naslednica svog oca, jako je volela košarku i trenirala je od malih novu i želela da jednog dana zaigra u ženskoj NBA ligi, a o tome je pričao i sam Kobi pre izvesnog vremena

.

Nažalost, tragedija je prekinula njen san i sprečila da Kobi jednog dana svoju naslednicu vidi na terenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.