SRCE DA PREPUKNE OD KOBIJEVIH REČI O ĆERKI KOJA JE POGINULA S NJIM: Ne treba mom tati sin, ja sam MAMBASITA!
Kobi Brajant i njegova ćerka Điana poginuli su u padu helikoptera, Foto: AP

bol je još veći

SRCE DA PREPUKNE OD KOBIJEVIH REČI O ĆERKI KOJA JE POGINULA S NJIM: Ne treba mom tati sin, ja sam MAMBASITA!

Mnogi se sećaju nedavnog gostovanja kod Džimija Kimela kada je tragično nastradali košarkaš govorio o tome kakav je talenat njegova srednja ćerka i koliko voli košarku

Objavljeno: 16:37h

Svet oplakuje pogibiju Kobija Brajanta, uz Džordana najboljeg košarkaša koga je taj sport ikada imao.

Legendarna "Crna mamba" poginula je zajedno sa svojom ćerkom Đianom (13) i još sedmoro osoba koje su se nalazile u helikopteru koji se srušio u blizini gradića Kalabasasa.

Surova je sudbina ponekad, jer ne samo što je izgubljeno toliko života, ne samo što je nastradala legenda košarke, već su poginule i tri devojčice (Điana i njene dve drugarice koje su igrale s njom košarku na "Mamba akademiji" koju je držao Kobi).

Điana je bila miljenica Kobija Brajanta i njegova naslednica s obzirom da je trenirala košarku od kada zna za sebe, otac joj je bio trener i non-stop su bili takoreći zajedno.

Ona je bila ta njegova naslednica koja je nosila u sebi onaj njegog gen "Mamba mentality", što je i on sam potvrdio jednom prilikom kada je gostovao u šou kod Džimija Kimela.

- Želi da igra u WNBA. To dete, čoveče... Najbolje stvar koja se desi kada izađemo, ona stoji pored mene, a fanovi mi prilaze i govore "Čoveče, moraš da dobije sina. Moraš da imaš nekog ko će da te naslediti i nastavi tradiciju", a ona im odgovara umesto mene "Ej, ja sam ta naslednica. Ne treba mu sin za to" - ispričao je Kobi.

Brajant sa suprugom Vanesom je imao četvoro dece i sve četiri su kćerke. Najstarija je Natalija (15), Điana (13), Bjanka (2) i u junu prošle godine su dobili Kapri Kobi koja nažalost neće nikada upoznati svog oca, kao ni stariju sestru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.