VUJOŠEVIĆ JE IMAO ŠTA DA PORUČI GROBARIMA: Zaprepašćen sam zbog nekih reakcija navijača Partizana!
Duško Vujošević, Foto: Starsport©

intervju

VUJOŠEVIĆ JE IMAO ŠTA DA PORUČI GROBARIMA: Zaprepašćen sam zbog nekih reakcija navijača Partizana!

- Volim što se obična publika vratila - rekao je Vujošević

Objavljeno: 22:26h

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević trenutno radi i živi u Rumuniji, gde vodi tamošnji Kluž.

Dule ne može a da ne prati svoje crno-bele, pa je u intervjuu za zvanični Jutjub kanal KK Partizana govorio o sadašnjem stanju u klubu, ali i o situaciji na tribinama. Imao je šta da poruči navijačima, kojima je zamerio reakciju posle promašenog šuta Radeta Zagorca protiv Darušafake u poslednjim trenucima meča u Istanbulu.

- Mislim da do sada u Evrokupu dobro gura. Da ima objektivne šanse da se nađe u finalu. Drago mi je što je Arena opet puna. Drago mi je što se čuje ista pesma. Ali mi nije drag metod da se dođe do toga da se više ne pevaju različite pesme. Da ne širimo priču. Volim što se obična publika vratila - rekao je Vujošević i dodao:

Gledao sam utakmicu u Turskoj, Partizan se pokazao da igra odbranu, igrao je protiv ekipe koja igra dobru odbranu, a pogodila je neke šuteve. Iznenađen sam nekim reakcijama po sajtovima navijačkim, nekim zaprepašćenjem, da zbog promašenog šuta Zagorca, koji je preuzeo odgovornost, ne da bi se proslavio nego da njegov tim pobedi... Košarka se ne igra poslednjih 30 sekundi. Igra se i 39 minuta i 30 sekundi pre toga. Odlučuje se sve vreme. Publika je u moje vreme podržavala. Malo me čudi reakcija ljudi koji su uvek prepoznavali mlade igrače. Navijači Partizana nisu bili takvi. Ni kada sam ja bio na tribini ni kada sam vodio Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.