KAKVO PRIZNANJE ZA SMAILAGIĆA: Srbinu ukazana velika čast!
Foto: AP

svaka čast

KAKVO PRIZNANJE ZA SMAILAGIĆA: Srbinu ukazana velika čast!

Najbolju partiju u razvojnoj ligi pružio je u duelu sa Agua Kaliente Klipersima gde je postigao 29 poena šutiravši pet od devet za tri poena

Objavljeno:

Srpski centar Alen Smailagić nalazi se među najboljim evropskim košarkašima u razvojnoj NBA ligi, prema renomiranom sajtu ,,Jurohups“.

Mladi devetnaestogodišnjak je nedavno debitovao za Golden Stejt Voriorse u NBA ligi kada je zaigrao protiv Finiks Sansa, da bi posle toga odigrao još tri utakmice, gde dobija po nekoliko minuta. Ipak, ozbiljniju minutažu dobija u razvojnom timu Voriorsa, ekipi Santa Kruza u ,,Dži“ ligi, gde igra ukoliko zbog problema prvog tima sa povredama, nije prekomandovan u najjači sastav. Tamo je najbolji strelac ekipe sa 16.8 poena, 6.1 skok i 1.3 asistenciju po meču.

foto: Filip Plavčić

Najbolju partiju u razvojnoj ligi pružio je u duelu sa Agua Kaliente Klipersima gde je postigao 29 poena šutiravši pet od devet za tri poena!

Osim Smailagića, na listi perspektivnih evropskih igrača koji svoju šansu jure za NBA ligu, jure u razvojnom takmičenju nalaze se još i bivši igrač Mege Vlatko Čančar, doskorašnji igrač bivše Petrol Olimpije Luka Šamanić, Kostas Adetokumbo i Sekou Dombuja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.