VUJOŠEVIĆ ZAMERIO BERTANSU KAD JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Onda ga je Letonac pozvao, usledio je sudbonosni razgovor!
Davis Bertans i Duško Vujošević, Foto: Saša Pavlić Koky

SJAJAN INTERVJU

VUJOŠEVIĆ ZAMERIO BERTANSU KAD JE OTIŠAO IZ PARTIZANA: Onda ga je Letonac pozvao, usledio je sudbonosni razgovor!

Duško Vujošević je poznat kao zahtevan trener, svaki njegov igrač ima u rukavu po nekoliko zanimljivih priča

Objavljeno:

Davis Bertans se u velikom novogodišnjem intervjuu za Sport klub podsetio i vremena provedenog u Partizanu, gde je i počeo uspon njegove karijere.

- Najlepša uspomena jeste osvajanje ABA lige. Mislim da smo bili najmlađa ekipa u takmičenju, na početku sezone nismo igrali dobro, ali kako je vreme prolazilo, sve smo više bili pravi tim. U finišu sezone smo dostigli kulminaciju, na fajnal-foru u Laktašima smo bili fantastični, taj momenat je bio neverovatan, jedan od najboljih u mojoj karijeri - rekao je, između ostalog, Bertans za Sport klub.

Davis Bertans
Davis Bertans foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Duško Vujošević je poznat kao zahtevan trener, svaki njegov igrač ima u rukavu po nekoliko zanimljivih priča. Koje su situacije tebi ostale “urezane“, kako je on uticao na tebe košarkaški i lično?

- Kada sam ja otišao iz Partizana, odnos sa Duletom nije bio dobar. Prošlo je vreme i posle, kada je on otišao iz kluba, pozvao sam ga i popričali smo. Bio je srećan što sam ja zvao, sada imamo dobar odnos. Na osnovu svog vremena u klubu, rekao bih da Dule ima sličnosti sa Gregom Popovićem jer mu je bilo važno ne samo da je neko dobar igrač, već i dobar čovek. Pomogao nam je na svaki način – bez njega, mislim da ne bih ostvario to što sam ostvario u karijeri - jasan je Davis.

Duško Vujošević
Duško Vujošević foto: Ana Paunković

Njegov odlazak iz Partizana (posle Bertansovog raskida ugovora sa Partizanom, Vujošević je izjavio: 'Neki su zahvalni, neki su nezahvalni. Neki se zovu Lovernj, a neki Bertans', podsetio je Saša Ozmo, novinar SK) prošao je burno, a sada je otkrio i šta je posle toga pričao sa Vujoševićem. - Posle svega, kada sam pozvao, bio je srećan što sam zvao, a i ja sam bio srećan. On je kao čovek mnogo važan za mene, pomogao mi je nebrojeno puta i bilo mi je jako bitno da raščistimo sve. To je to, kao čoveku mi je to bilo baš važno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.