ZVEZDA NIJE OTPUTOVALA U PODGORICU! Čović zakazao vanrednu konferenciju!
Nebojša Čović je zakazao za vanrednu konferenciju za medije, Foto: Starsport©

Kraj spekulacija

ZVEZDA NIJE OTPUTOVALA U PODGORICU! Čović zakazao vanrednu konferenciju!

Košarkaši Crvene zvezde nisu otputovali na meč ABA lige protiv crnogorskog šampiona

Objavljeno: 13:57h

Crvena zvezda i definitivno neće otputovati u Podgoricu na utakmicu protiv Budućnosti koja je bila zakazana za ponedeljak u 18 časova.

Posle nekoliko dana preganjanja i spekulacija da li će šampion Srbije na megdan crnogorskom prvaka u okviru ABA ligi usled celokupne političke situacije i tenzija, izgleda da su na Malom Kalemegdanu zaključili da zarad bezbednosti ne putuju u prestonicu Crne Gore.

Iz kluba je stiglo saopštenje da je predsednik Nebojša Čović zakazao vanrednu konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu za 16.30h.

Podsećamo da je celog jutra trajala neizvesnost oko toga da li će igrači srpskog prvaka ići na meč. Oni su se pojavili na aerodromu, ali nisu bili ušli u avion s obzirom da niko nije mogao da im garantuje bezbednost.

Kako je za "Espreso" bilo rečeno iz izvora bliskih klubu, ni domaćin nije mogao da garatnuje potpunu bezbednost za igrače i stručni štab srpskog kluba i da se čekala odluka rukovodstva ABA lige.

Igrači su ostali i čekali na aerodromu do poslednjeg momenta, s obzirom da je poslednji let kojim bi mogli stići na meč bio z 13.40. Ipak, do tada nisu dobijene garancije o bezbednosti i stoga je odlučeno da ne putuju.

Oni će u 18h časova odraditi večernji trening, dok će pre toga biti održana konferencija predsednika kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.