OVOG UTORKA ĆE SVE BITI JASNO: Velika je šansa da će Partizan na Virtus, ali...
KK Partizan, Foto: Starsport©

KALKULACIJE

OVOG UTORKA ĆE SVE BITI JASNO: Velika je šansa da će Partizan na Virtus, ali...

Grobari, ovo ste čekali...

Objavljeno:

Razjašnjava se situacija oko Partizanove grupe u Top 16 fazi Evrokupa.

Crno-beli će, već je poznato, prvu fazu završiti kao drugi iza Venecije, a sada je samo pitanje koji timovi će se sa Beograđanima sastati u narednoj rundi.

Najinteresantnije će biti sačekati rasplet u grupi A, gde se čak tri tima i dalje bore za prvu poziciju. Sastav grupe u Top 16 fazi biće sačinjen od prvoplasiranog iz A, drugoplasiranog iz B, trećeplasiranog iz C i logično, četvrtoplasiranog iz D grupe.

Trenutno prvo mesto u grupi A zauzima Virtus iz Bolonje, koji ima bolji međusobni skor od sve tri ekipe koje se trenutno nalaze ispod. Pobeda u poslednjem kolu im svakako obezbeđuje prvu poziciju i duel Saleta Đorđevića protiv tima koji mu je doneo svetsku slavu košem za evrotitulu 1992. godine.

No, u slučaju poraza od Monaka u poslednjem kolu mogli bi dodatno da zakomplikuju situaciju. Uz njihov negativan rezultat i trijumf Promiteasa protiv Andore na prvom mestu završava Monako, dok bi u slučaju pobede španske ekipe o konačnom pobedniku grupe odlučivala koš-razlika, o čemu ćemo vam više pisati u samom izveštaju večerašnjih mečeva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Što se trećeg i četvrtog tima u grupi tiče, tu ima dosta opcija.

Iz grupe C to mogu da budu svi timovi osim Cedevite i Nantera, a vi sami bacite pogled na njenu tabelu:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kada su u pitanju timovi iz grupe D, situacija je sledeća.

Najveća je verovatnoća da će to biti Trento, ali čak i Budućnost može da dođe u obzir, u slučaju ludog raspleta, trijumfa nad Oldenburgom sa više od dva poena razlike, ali potrebno je i da Trento bude poražen od vodeće Unikahe kojoj trijumf nije potreban. Takođe, da bi se to desilo, u sredu bi Arka morala da pobedi Galatasaraj na gostujućem terenu. Tako bi Podgoričani uspeli da završe na četvrtom mestu i zakažu nove mečeve sa Partizanom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Dakle, čeka nas više nego interesantan rasplet ovog utorka i srede, tako da budite uz Espreso.co.rs i pratite šta se dešava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.