NEMA VIŠE ĐORĐEVIĆA, DA LI SE MICOV VRAĆA U REPREZENTACIJU?! Košarkaš progovorio da li bi prihvatio poziv Kokoškova
Trenutak kada je Đorđević oterao Micova iz reprezentacije, Foto: Starsport©

zanimljivo pitanje

NEMA VIŠE ĐORĐEVIĆA, DA LI SE MICOV VRAĆA U REPREZENTACIJU?! Košarkaš progovorio da li bi prihvatio poziv Kokoškova

"Proterani" krilni igrač Olimpije iz Milana tokom prethodnih 5 godina je bio "persona non grata" u selekciji Srbije

Objavljeno:

Vladimir Micov nikada nije imao prilike da nosi dres reprezentacije Srbije na nekom velikom takmičenju, a prethodnih 5 godina bio je "proteran" iz nacionalnog tima zbog sukoba sa bivšim selektorom Sašom Đorđevićem.

Verovatno se mnogi sećaju ona scene sa prijateljske utakmice protiv Novog Zelanda u Beogradu, pred sam polazak na Mundobasket u Španiji, kada je Đorđević izvukao Micova sa terena, a posle toga ga oterao i sa klupe u svlačionicu, da bi ubrzo potom bilo saopšteno da on više nije deo reprezentacije.

Međutim, sada se situacija promenila, umesto Đorđevića na mesto selektora je stigao Igor Kokoškov koji je jasno poručio da vrata nikome nisu zatvorena.

- Dobro, nisam rekao da sam svež, ha-ha-ha. Ne znam, iskreno, bilo je novinara sa tim pitanjima... Čestitam novom selektoru na postavljanju. Ja sam i u prošlosti lepo rekao: “Imam mobilni telefon, javiću se ko god da me pozove, pa ćemo videti“. Ulazim u godine u kojima moram da razmišljam i o odmoru i o oporavku ukoliko želim još da igram. Imam te sitne povrede kao što smo pričali, moram da razmišljam o svemu - rekao je Micov za "Sport klub" o eventualnom povratku u reprezentaciju.

Vladimir Micov bi sada mogao da se vrati u reprezentaciju
Vladimir Micov bi sada mogao da se vrati u reprezentacijufoto: Starsport©

Ali ni Micov više nije u najboljim igračkim godinama, sledećeg leta će napuniti 35.

- Pa moram tako, ne mogu da kažem hoću ili neću da igram jer mene kao prvo niko nije ni zvao. U svojim najlepšim i najboljim godinama nisam mogao da igram... Sada punim 35, nije baš za pohvalu. Videćemo - poručio je igrač Olimpije iz Milana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.