OBRADOVIĆ SE OGLASIO OKO ZVEZDE I REPREZENTACIJE: Bio sam u kombinaciji, ali Kokoškov je svojim radom to zaslužio!
Saša Obradović, Foto: Starsport©

košarka

OBRADOVIĆ SE OGLASIO OKO ZVEZDE I REPREZENTACIJE: Bio sam u kombinaciji, ali Kokoškov je svojim radom to zaslužio!

Spekulisalo se da će nekadašnji reprezentativac naše zemlje preuzeti Crvenu zvezdu, klub u kojem se proslavio kao igrač

Objavljeno:

Saša Obradović sa uspehom predvodi Monako u Evrokupu i u šampionatu Francuske.

Nekadašnji trener Albe pominjan je kao mogući naslednik Aleksandra Đorđevića na klupi reprezentacije Srbije. Poverenje KSS dobio je Igor Kokoškov, a u razgovoru za Maxbet sport, Obradović je istakao da je njegov nekadašnji saigrač zaslužio šansu.

- Bilo bi mi žao da je neko drugi, pošto sam bio u nekoj kombinaciji, makar “u vazduhu”. Sa Igorom sam igrao, počeli smo zajedno. Ostali smo u kontaktu, uzajamno se podržavali. Mislim da je on najbolje rešenje. Zaslužio je radom i iskustvom, pa i rezultatima. KSS je izabrao najbolje rešenje i trenera sa kojim može da se ima kontinuitet u radu i rezuzltatima, koje svi očekujemo. Sigurno neće biti lako, ali Igor je sposoban da to uradi - rekao je Obradović za „Maxbet sport“.

foto: Starsport©

Spekulisalo se da će nekadašnji reprezentativac naše zemlje preuzeti Crvenu zvezdu, klub u kojem se proslavio kao igrač.

- To nije bila ni tema, jer sam pod ugovorom sa Monakom ove i sledeće godine. Krenuli smo neki ciklus i, na kraju krajeva, lepo mi je ovde i nezahvalno bi bilo da izneverim ljude. Oni koji su me doveli su mi prijatelji, predsednik je bio i u Donjecku. Ne bi bilo fer da napustim posao koji sam krenuo - dodao je Saša Obradović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.