CRNO NA BELO: Mijailović izneo sve o finansijskom stanju Partizana!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

bacio karte na sto

CRNO NA BELO: Mijailović izneo sve o finansijskom stanju Partizana!

- U istoriji Partizan nisu sve plate isplaćene kao što je to bilo prošle sezone. I menadžmentu i stručnom štabu i ljudima u klubu i igračima

Objavljeno: 18:32h

Ostoja Mijailović je odgovarao na pitanja navijača u emisiji Vladana Tegeltije na "BC Partizan TV".

Ono što najviše zanima navijače Partizana je svakako finansijsko stanje u kojem se klub nalazi.

- Partizanov dug je poznata tema od prvog dana. Ponoviću tešku cifru od 7.136.000 evra kolika je bilo kada smo došli. Dug je od početka ove sezone ispod 3.000.000 sa poreskim dugom koji uzima veliki deo tog duga. Sada smo u procesu reprogama tog duga, tražimo adekvatno obezbeđenje koje će garantovani državi za taj poreski du, tako da ćemo dobiti veliki "diskaunt" što se tiče kamate, sa grejs periodom od dve godine. Tako da ćemo taj dug plaćati na sedam godina. Taj dug smo nasledili, nismo napravili. Kada smo došli bile su svakakve blokade, od institucija, nekoliko BAT-ova i u 2017. i u 2018. godini. Sada to nije slučaj. Finansije su pod kontrolom to ne mora niko da brine - rekao je Mijailović i nastavio:

- U istoriji Partizan nisu sve plate isplaćene kao što je to bilo prošle sezone. I menadžmentu i stručnom štabu i ljudima u klubu i igračima. Sem četiri igrača gde imamo slučaj da nisu primili jednu platu zbog sudskih presuda koje su došle u tom momentu.

Marfin banka?

- To je bio najveći pojedinačni problem. Tužili smo banku, spor se nalazi u sudu i na to ne možemo da utičemo. To je pitanje za sud kada će biti gotov. U ovom momentu ne plaćamo ništa. Mi smo tužili banku za povraćaj viška uplaćenih sredstava. To je jasno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.