ZAGORAC HVALI VENECIJU: Bili su spremni na sve naše minijature! Grobari su pokazali moć i veličinu Partizana!
Rade Zagorac posle poraza od Venecije, Foto: Adria Media TV

Krivo mu je zbog prvog poraza

ZAGORAC HVALI VENECIJU: Bili su spremni na sve naše minijature! Grobari su pokazali moć i veličinu Partizana!

Krilni igrač ističe da se napredak uvek ostvarivao iz najtežih situacija

Objavljeno:
Blažo Komnenić

Košarkaši Partizana su doživeli prvi poraz ove sezone u Evrokupu. Venecija je razbila u drugom poluvremenu crno-bele u Beogradskoj areni i tako zaposela drugu poziciju u grupi.

Razlozi poraza su brojni, ali jedan od njih je svakako vrlo slabo šutersko veče, što se ogleda na kraju krajeva i u čak 14 promašenih slobodnih bacanja.

- Jednostavno, takav je dan. Takva utakmica je došla. Oni su taktički vrlo dobro spremili utakmicu. Bili su spremni na sve naše minijature i sve naše napade. Ne znam koje je trenutno stanje na tabeli, ali i dalje smo prvi, iako nije prijatno posle prvog poraza. To su stvari koje daju optimizam za nastavak - rekao je Rade Zagorac posle utakmice.

Partizan je posle 5 vezanih pobeda u Evrokupu doživeo i prvi poraz, a da li je on došao možda u pravo vreme?!

- Ne znam koliko je dobrodošao. ovo je treći ove sezone i sad s psihološkog aspekta, nije floskula kada se kaže da se napredak ostvaruje u nekim najtežim situacijama, a ne u onim kada je sve lepo i kada se pobeđuje. Mislim da će naša ekipa iz ovoga izaći iskusnija, zrelija i spremnija - kaže Zagorac.

Rade Zagorac u duelu sa Mičelom Votom
Rade Zagorac u duelu sa Mičelom Votomfoto: Starsport©

Na kraju meča viđena je predivna scena pošto su navijači čak 15 minuta držali igrače i pevali im pesme i bodrili za nastavak sezone.

- To je nešto veće od svih pobeda i poraza. To što su uradili nakon utakmice samo pokazuje veličinu i moć Partizana. Još je rano i ovo su prave prilike, gde u nekim teškim situacijama koje nisu toliko sjajne, igrači shvate šta je to Partizan. Ne bih puno analizirao utakmicu. Potpuno smo nadigrani, ali ova stvar koja se desila nakon utakmice je najsvetliji trenutak večeri. i zalet za tu neku sinergiju za koju se nadam da će igrači koji su došli to tek steći - zaključio je krilni igrač crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.