GAVRILOVIĆ NAJAVIO POVRATNIKA: Bićemo jači za njega, želimo pobedu pred napornu nedelju!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

aba liga, 4. kolo

GAVRILOVIĆ NAJAVIO POVRATNIKA: Bićemo jači za njega, želimo pobedu pred napornu nedelju!

Povratnik Ognjen Kuzmić smatra da bi pobeda protiv Mega bila odlična uvertira pred nove izazove u Evropi

Objavljeno:

Crvena zvezda dočekuje Megu Bemax u utakmici četvrtog kola ABA lige. Ovaj susret je zakazan za nedelju, 27. oktobar sa početkom u 17 časova u dvorani FMP u Železniku.

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović naglasio je da je cilj njegovog tima pobeda, uz napomenu da se u ekipu vraća Bili Beron, dok je Mohamed Faje pod znakom pitanja zbog povrede.

– Očekuje nas važna utakmica u kojoj je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja, posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu. Mi sa druge strane, želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje. Mo Faje je lakše povredio skočni zglob u četvrtak protiv Barselone, i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč, a u tim se vraća Bili Beron koji je potpuno spreman nakon povratka iz SAD, rekao je Gavrilović, a preneo klupski sajt.

Andrija Gavrilović
Andrija Gavrilović foto: Starsport©

Povratnik Ognjen Kuzmić smatra da bi pobeda protiv Mega bila odlična uvertira pred nove izazove u Evropi.

– Važna utakmica za nas, želimo pobedu protiv mlade ekipe koja će biti potpuno rasterećena i igraće bez pritiska. Mi imamo naš cilj, bodovi su nam potrebni i ako se budemo pridržavali dogovora pred ovaj meč, i to sprovedemo na terenu dobrom igrom, kontrolom utakmice, verujem da ćemo doći do pobede koja nam je važna pred put u Istanbul pa onda i dolazak Himkija u Beograd. Pozivam navijače da dođu u Železnik i pruže nam podršku, već sam rekao i u petak, potrebno nam je vreme da se uigramo da složimo sve, a onda ćemo biti pravi, dodao je centar crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.