OGLASILI SE IZ EVROLIGE: Posle ovih reči jasno je da je Kari Pešić u velikom problemu!
Svetislav Pešić u problemu, Foto: Starsport©

izvor progovorio

OGLASILI SE IZ EVROLIGE: Posle ovih reči jasno je da je Kari Pešić u velikom problemu!

- Evroliga neće tolerisati nepoštovanje bilo kog aktera prema bilo kojoj osobi ili organizaciji

Objavljeno:

Trener Barselone Svetislav Pešić je u četvrtak posle pobede njegove ekipe nad Crvenom zvezdom oštro kritikovao odluku da pripreme ekipa za sezonu Evrolige počinju najranije 24. avgusta.

Trener Barselone se posebno obrušio na direktora Asocijacije igrača Evrolige Boštjana Nahbara. Iz Evrolige međutim su za Sport Klub rekli da ovakve izjave srpskog trenera nisu na mestu i da je pre svega Pešić pokazao nepoštovanje.

- Evroliga neće tolerisati nepoštovanje bilo kog aktera prema bilo kojoj osobi ili organizaciji, koji god da je razlog. Takve reči nisu u skladu sa vrednostima i poštovanjem koje Evroliga i klubovi učesnici promovišu - kazao je izvor iz Evrolige za Sport Klub.

Takođe je rečeno i da trener Barse nema prava da se žali s obzirom na to da je i njegov klub pristao da prireme za novu sezonu počnu najranije 24. avgusta.

- Odluke koje trener Pešić osporava su bile predmet rasprava i odobrili su ih svi klubovi Evrolige. Predloge su zajedno napravili klubovi i asocijacija igrača Evrolige. U 21. veku su takvi pregovori i dogovori uobičajni u svakom poslu između poslodavaca i zaposlenih, i potpuno ih podržavaju sve zaiteresovane strane u Evroligi - dodao je izvor iz Evrolige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.