PARTIZAN SE VRAĆA U PIONIR DA BUDE DOMAĆIN: I to pre nego što je iko očekivao!
Košarkaši Partizana će prvi meč kao domaćini u ABA ligi igrati u Pioniru, Foto: Starsport©

Moraju da nađu rešenje

PARTIZAN SE VRAĆA U PIONIR DA BUDE DOMAĆIN: I to pre nego što je iko očekivao!

Crno-beli su ovog leta promenili halu u kojoj će igrati utakmice i opredelili se za Beogradsku arenu, ali sada će silom prilika morati nazad u Pionir

Objavljeno:

Partizan će po svemu sudeći prvu utakmicu kao domaćin u ABA ligi igrati ipak u hali Pionir, a ne u Beogradskoj areni koja od ove sezone postaje dom igračima crno-belih.

Prvi takmičarski meč u Areni srpski klub će igrati protiv Tofaša u okviru Evrokupa, međutim, kada bude prvi put trebalo da bude domaćin u ABA ligi, moraće da promeni mesto odigravanja.

S obzirom na to da su crno-beli zamenili domaćinstva sa Mornarom u 3. kolu, to znači da će prvi put biti domaćin tek u 5. kolu ABA lige, i to FMP-u iz Železnika.

Partizan bi ove sezone u ABA ligi i Evrokupu trebalo da igra mečeve u Beogradskoj areni
Partizan bi ove sezone u ABA ligi i Evrokupu trebalo da igra mečeve u Beogradskoj arenifoto: Starsport©

Ali s obzirom da je taj meč zakazan za 2. novembar, dok je u isto vreme taj termin u Štark areni već bukiran zbog "Diznijeve čarolije na ledu" (1.-3. novembra), po svemu sudeći crno-beli će se vratiti u Pionir pre nego su mislili.

Podsećamo da je Pionir rekonstruisan ovog leta, kapacitet hale je povećan i promenjena je podloga, a radovi se privode kraju, tako da bi trebalo da bude spreman za novu takmičarsku sezonu koja startuje u oktobru. U njemu će svoje mečeve nastaviti da igra Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.