NI OVE GODINE NEĆE DOĆI U ZVEZDU: Barselona otela večitu želju Delija!
Malkolm Dilejni je novi član Barselone, Foto: AP

Povratak u Evropu

NI OVE GODINE NEĆE DOĆI U ZVEZDU: Barselona otela večitu želju Delija!

Nije uspeo da se nametne u NBA

Objavljeno:

Barselona je dovela novo pojačanje ovog leta, a reč je o Malkolmu Dilejniju koji stiže kao zamena za teško povređenog Tomu Ertela koji će skoro sigurno preskočiti čitavu sezonu.

Amerikanac pun evroligaškog, ali i NBA iskustva je stigao na izričit zahtev trenera Svetislava Pešića koji je sa njim sarađivao dok je bio trener Bajerna iz Minhena.

Dilejni je prošlu sezonu proveo u Atlanti, nadajući se da će se dokazati da je dovoljno kvalitetan za igranje u NBA, međutim, u tome i nije baš uspeo.

Takođe, se očekivalo da će tokom leta pokušavati da pronađe angažman u nekom drugom NBA timu, bio je na kampu Njujork Niksa, ali po svemu sudeći ni od toga ništa nije bilo, pa se opredelio za povratak u Evropu.

Ovdašnja košarkaška javnost poznaje Dilejnija kao igrača koji je otvoreno iskazivao divljenje prema navijačima Crvene zvezde, često je isticao da su najbolji na svetu i pred kojima je ikada igrao, a on su ga često putem društvenih mreža pozivali da pojača njihov voljeni klub.

Međutim, to ni sada nije uspelo, pa će po svemu sudeći on, poput Miloša Teodosića, ostati samo nedosanjani san i večita želja Delija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.