SIN POMOĆNIKA DIREKTORA CG POLICIJE PRED VELIKOM KAZNOM: Napao je igrače Zvezde, sad će poželeti da to nije radio!
Varvari dok su nasrtali na Delije, Foto: Printscreen

NIJE MU TO TREBALO

SIN POMOĆNIKA DIREKTORA CG POLICIJE PRED VELIKOM KAZNOM: Napao je igrače Zvezde, sad će poželeti da to nije radio!

Marko Lazović je sin Veljovićevog pomoćnika Zorana Lazovića

Objavljeno:

Policijski inspektor Marko Lazović biće kažnjen zbog udaranja navijača Crvene zvezde, uoči košarkaške utakmice protiv Budućnosti odigrane 17. aprila u Sportskom centru Morača u Podgorici - jer je utvrđeno da se ponašao u suprotnosti sa Kodeksom policijske etike.

Odluku o tome kako će službenik Sektora kriminalističke policije biti sankcionisan, će doneti direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Marko Lazović je sin Veljovićevog pomoćnika Zorana Lazovića.

Veljoviću je predmet "Lazović" dostavljen nakon što je Etički odbor ocenio da se taj inspektor ogrešio o Kodeks.

- Etički odbor je doneo mišljenje da je postupanje policijskog službenika L. M. u predmetnom događaju bilo suprotno Kodeksu policijske etike, usled čega je Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije predmet dostavilo na dalje postupanje starešini Uprave policije - saopšteno je Vijestima iz MUP-a.

Osim postupka koji je vodilo Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije, protiv njega se postupak vodi i u Osnovnom tužilaštvu.

To tužilaštvo ispituje jesu li on, službenik Uprave carina Amar Nuhodžić i službenik Agencije za sprečavanje korupcije Zoran Marković počinili bilo koje krivično delo 17. aprila u SC "Morača".Lazović je te noći tukao navijača"Crvene zvezde", a Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova, zaletao se ka igračima beogradskog kluba prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrejavanja za meč.

Na snimcima podeljenim na društvenim mrežama, vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren sa sedišta u parteru i da pljuje gostujuće igrače. Nuhodžić se zbog ponašanja svog sina izvinio javnosti i navijačima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.