KUZMIĆ IMA KRST IZ JERUSALIMA KOJI NIKAD NE SKIDA: On mu je spasio život, a samo na njemu nije bilo krvi!
Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

NEVEROVATNA PRIČA

KUZMIĆ IMA KRST IZ JERUSALIMA KOJI NIKAD NE SKIDA: On mu je spasio život, a samo na njemu nije bilo krvi!

- Da li tu ima neke sudbine, ne znam. Ja sam se oženio pre 30 godina, tog 14. jula, a pre šest godina i Ognjen na isti dan - istakao je njegov otac

Objavljeno: 10:45h

Prošlo je skoro mesec dana od stravične nesreće Ognjena Kuzmića u kojoj je jedva sačuvao živu glavu.

Sada, kada su se utisci slegli, kada je stres gotovo skroz prošao, njegov otac Milan se oglasio u medijima povodom cele situacije i otkrio kako se osećao on, ali i cela porodica.

- Bilo je teško i strašno. Hvala dragom Bogu koji nas je pogledao. Slavimo Jovanjdan i on je zaštitnik naše kuće. Hvala novinarima, Crvenoj zvezdi, Saši Đorđeviću, svim znanim i neznanim, koji su nam u tim trenucima pružali podršku. Ognjen nije kod kuće, doći će brzo - rekao je Milan Kuzmić za Novosti.

Iako su mislima verovatno već u Kopenhagenu, fudbaleri Zvezde ne bi smeli da dozvole kiks protiv lučanske Mladosti (20.00). Kvota da će pobediti večeras bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crvena zvezda - Mladost Lučani.

Tog 14. jula, kada je Ognjen doživeo saobraćajnu nesreću, njegovi roditelji je trebalo da obeleže 30 godina braka, a on šest godina sa Amerikankom Tomišom.

- Da li tu ima neke sudbine, ne znam. Ja sam se oženio pre 30 godina, tog 14. jula, a pre šest godina i Ognjen na isti dan. Svadbe su bile ovde kod ove kuće - kaže Milan.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: Instagram / Printscreen

- Ognjen je sebi u Jerusalimu kupio jedan krst, koji nikada ne skida. U sabraćajki, u kojoj je sve bilo krvavo, na krst nije pala nijedna kap Ognjenove krvi, samo je malo zakrivljeno jedno krilo od krsta, koji nije spao sa Ognjena. I dalje ga nosi takvog. Ima Boga - ubeđen je Kuzmićev otac u više sile koje su umešale prste.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.