KUZMIĆU PRETI I DO OSAM GODINA ZATVORA: Čuo sam da je bio poprilično pijan dok je vozio!
Ognjen Kuzmić u problemu, Foto: Starsport©

u problemu

KUZMIĆU PRETI I DO OSAM GODINA ZATVORA: Čuo sam da je bio poprilično pijan dok je vozio!

Kuzmić je bio za volanom, tu nema dileme - rekao je Janjanin

Objavljeno:

Ukoliko se ispostavi da je Ognjen Kuzmić skrivio saobraćajnu nesreću dok je bio pod dejstvom alkohola, sleduje mu zatvorska kazna u trajanju od jedne do osam godina

Reprezentativac Srbije doživeo je teške povrede u saobraćajnoj nesreći 14. jula u selu Ramići, kad se njegov "porše kajen" isprevrtao posle sudara sa BMW-om.

Istraga još nije utvrdila ko je kriv za udes, ali prema rečima boksera Dražana Janjanina, koji je bio suvozač u BMW-u, Kuzmićev "porše" je pri velikoj brzini u krivini prešao u suprotnu traku, zakačio zadnji deo limuzine i posle prevrtanja završio u jarku. Janjanin i njegov kum Marko Mijatović prošli su bez težih povreda, iako je i njihovo vozilo završilo na krovu, dok su Kuzmić i njegov saputnik Bogdan Ilić teško povređeni.

Janjanin ističe da je Kuzmić upravljao kolima i da je vrlo verovatno u tom trenutku bio pijan. - Kum i ja smo se izvukli iz svog automobila i prišli njihovom "poršeu", koji je odleteo u jarak. Kuzmić je bio za volanom, tu nema dileme. Čak su mi rekli da su ih neposredno pre udesa videli na obližnjoj benzinskoj pumpi i da je Kuzmić vozio. A čuo sam i da je bio poprilično pijan - kaže Janjanin za Informer. Ukoliko se zaista ispostavi da je Kuzmić skrivio saobraćajnu nesreću dok je bio pod dejstvom alkohola, sleduje mu zatvorska kazna. Prema Krivičnom zakonu Republike Srpske, kazna se kreće od jedne do osam godina robije.

U međuvremenu, policija Republike Srpske još se nije zvanično oglašavala povodom ovog slučaja, iako je od udesa prošlo čak 18 dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.