Teodosić se ipak vraća kući...
Kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, Foto: Beta/Branislav Božić

povratak

Teodosić se ipak vraća kući...

Prvi kontrolni meč izabranici selektora Aleksandra Đorđevića odigraće danas u Čačku protiv Borca od 18.30

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije uveliko se priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini.

Prvi kontrolni meč izabranici selektora Aleksandra Đorđevića odigraće danas u Čačku protiv Borca od 18.30.

grač koji je u jednom delu karijere nosio dres tima iz grada na Moravi je kapiten reprezentacije Miloš Teodosić. - Ovo je najteži deo priprema, ujedno i najpotrebniji. Za sada sve ide sjajno, jedini problem je što svi igrači nisu na okupu, ali se nadam da će za nekoliko dana svi momci biti na okupu - smatra Teodosić.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosić foto: Starsport©

Svi u Srbiji gaje očekivanja da će se košarkaška selekcija i ovog puta vratiti sa jednom od medalja. - Nadam se iskreno da možemo do medalje, ali dalek je put do iste. Posle dužeg niza godina idemo na prvenstvo kao favoriti, što mora da nam bude motiv više. To moramo iskoristiti da odigramo što je moguće bolje i da dođemo do jedne od medalja - dodao je kapiten Srbije.

Prvi zvanični meč u sklopu priprema selekcija će igrati protiv Borca. - Mene jako raduje što se prvi kontrolni meč igra u Čačku, jer grad je to zaslužio. Čačak je toliko toga dao košarci i to je grad koji živi za ovu igru. Siguran sam da nas u dvorani kraj Morave čeka sjajna atmosfera i verujem da ćemo svi zajedno uživati u Čačku - završio je Teodosić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.