MAKABI BI DA PONOVO NAPADA TITULU EVROLIGE: Stigla prekaljena NBA zver, a na putu je i brat bivšeg igrača Zvezde!
Kvinsi Ejsi po prvi put će igrati u Evropi, Foto: AP

Ozbiljan tim slažu

MAKABI BI DA PONOVO NAPADA TITULU EVROLIGE: Stigla prekaljena NBA zver, a na putu je i brat bivšeg igrača Zvezde!

Posle 337 mečeva u najjačoj ligi sveta i boravka u Kini sada je konačno došao u Evropu

Objavljeno:

Makabi iz Tel Aviva, velikan evropske košarke, želi ponovo da se vrati u vrh Evrolige i bori za trofeje, pa je krenuo u još jedan proces stvaranja moćnog tima.

"Ponos Izraela" je završio dolazak doskorašnjeg NBA igrača Kvinsija Ejsija, a na dobrom putu su i da angažuju još jednog bivšeg igrača iz NBA, Tajlera Enisa, rođenog brata Dilana Enisa koji je pre dve sezone igrao u Crvenoj zvezdi.

Ejsi stiže prvi put u Evropu nakon što se oprobao u kineskoj košarci kao član Šenžena, dok je pre toga stekao zavidno iskustvo igranja za Toronto, Bruklin, Sakramento i još neke NBA klubove.

- Uzbuđen sam što ću obući dres Makabija, što ću doneti strast, odlučnost i energiju u svaku utakmicu na našem cilju ka uspehu. Sšreman sam za novi izazov, spreman za pobede - poručio je Ejsi.

Što se tiče Enisa, on je celu prethodnu sezonu propustio zbog teške povrede skočnog zgloba, koju je doživeo čim je započeo svoj boravak u Fenerbahčeu.

Zbog toga će za njegov dolazak u Izrael presudni biti medicinski pregledi i testovi. On je prihvatio ponudu, ali konačnu reč daće lekarski tim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.