Mileru je mnogo teško pao poraz, ali tu je bio Mitrović da jakim govorom digne moral ekipi! (VIDEO)

Amerikanac baš smoren

Mileru je mnogo teško pao poraz, ali tu je bio Mitrović da jakim govorom digne moral ekipi! (VIDEO)

Videla se tuga na licima košarkaša Zvezde zbog izgubljene još jedne šanse za ulazak u Top 8 Evrolige, ali je kapiten održao kapitenski govor na kraju meča
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su propustili veliku šansu da obezbede plasman u četvrtfinale Evrolige pred svojim navijačima, ali to se nije dogodilo. Posle slabe igre poraženi su od Darušafake, ali nada za prolazak u Top 8 i dalje postoji. Fotografija iz Arene posle utakmice sa Darušafakom slomila srce Delijama! (FOTO) Kako sada stoje stvari i zašto Zvezda ima još tri šanse za četvrtfinale Evrolige? (FOTO) Mnogi igrači u crveno-belim dresovima su dosta klonuli posle izgubljenog meča od turske ekipe i bili razočarani zbog toga. Poraz je možda najteže pao Kvinsiju Mileru koji je spustio glavu kada su se on i saigrači okupili na centru terena.

Jedan Zvezdin Amerikanac imao je specijalnu i vatrenu podrsku! (VIDEO) Tarens Kinzi nije sa ostalima pozdravio Delije posle poraza od Darušafake! (VIDEO) Međutim, tu je bio Luka Mitrović da održi kapitenski govor i podigne moral timu posle neuspeha. - Momci, uprskali smo! Moramo da pobedimo sledeću utakmicu. Pa šta? Imamo još jednu utakmicu, imamo šansu da uradimo nešto što nismo uradili večeras. Glave gore, držimo se zajedno i pobedićemo sigurno. Idemo! Ko je najbolji - rekao je Mitrović, a nakon što su svi odgovorili "Zvezda", on je rukama podigao Milera kako bi ga oraspoložio.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.