MOZAK I DALJE OTEČEN, PLUĆA SU SVE BOLJE: Zvezda dala nove informacije o stanju Kuzmića posle operacije!
Ognjen Kuzmić, Foto: Damir Dervišagić

OPORAVAK

MOZAK I DALJE OTEČEN, PLUĆA SU SVE BOLJE: Zvezda dala nove informacije o stanju Kuzmića posle operacije!

- KK Crvena zvezda još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću - stoji u saopštenju

Objavljeno: 17:47h

Prema najnovijim informacijama, košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić je podvrgnut novim pregledima posle saobraćajne nesreće koju je doživeo.

Tim povodom oglasio se klub sa Malog Kalemegdana čije saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom. Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).

Novi pregledi su ustanovili da Kuzmić nema komplikacija
Novi pregledi su ustanovili da Kuzmić nema komplikacija foto: Starsport©

Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. KK Crvena zvezda još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću. Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde - navedeno je u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.