DINO RAĐA O BODIROGI: Vrhunac inteligencije! A m**a k'o dinje kad treba dati koš za pobedu!
Dino Rađa mnogo ceni Dejana Bodirogu, Foto: AP

Legenda se priseća igračkih dana

DINO RAĐA O BODIROGI: Vrhunac inteligencije! A m**a k'o dinje kad treba dati koš za pobedu!

Čuveni hrvatski košarkaš voli da na Instagramu objavi neke slike kojima nas podseća na svoju veliku karijeru i bivše igrače

Objavljeno: 17:14h

Dino Rađa, legendarni hrvatski i jugoslovenski košarkaš, vrlo je aktivan na društvenim mrežama, a često i objavljuje fotografije sa legendama "magične igre pod obručima" uz koje uglavnom i ispriča neku anegdotu.

Nedavno je objavio zajedničku sliku sa Dejanom Bodirogom iz vremena kada su njih dvojica igrali zajedno u Panatinaikosu tokom jedne sezone i to je bio ubitačni tandem.

A ono što je interesantno jeste opis uz sliku gde je govorio o legendarnom bivšem srpskom igraču kao majstoru košarke koji je bio "rođen spreman" da uzme loptu i reši utakmicu u ključnim trenucima.

- Jedan od najboljih igrača s kojima sam ikad igrao. Vrh košarkaške inteligencije i saigrač za poželeti. M**a k'o dinje kad treba zabiti na kraju. Pas bez gledanja u oči. U godinu dana koliko smo igrali zajedno razumeli smo se kao da smo celi život skupa. Druže, bilo mi je zadovoljstvo - napisao je Rađa uz zajedničku sliku sa Bodirogom.

Takođe, objavio je i zanimljivu fotografiju sa čuvenim rumunskim džinom Georgeom Murešanuom, koji je zbog svoje visine od 2,31 metara bio jedna od najzanimljivijih pojava na svetskoj sceni, a zbog toga je stigao i do NBA lige i čak snimio jedan holivudski film sa Bilijem Kristalom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.