KEŠELJ I RADULJICA SU VELIKI LJUDI: Srpski košarkaši pokrenuli akciju za Srbe sa Kosova i Metohije!
Miroslav Raduljica i Marko Kešelj, Foto: Dragan Kadić, Dado Đilas

HUMANISTI

KEŠELJ I RADULJICA SU VELIKI LJUDI: Srpski košarkaši pokrenuli akciju za Srbe sa Kosova i Metohije!

Akcija je pokrenuta za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Koretište na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Proslavljeni košarkaši Marko Kešelj i Miroslav Raduljica, u saradnji sa Humanitarnom organizacijom "Srbi za Srbe" pokrenuli su veliku humanitarnu akciju.

Akcija je pokrenuta za izgradnju kuće socijalno ugrožene porodice Savić sa šestoro maloletne dece iz sela Koretište na Kosovu i Metohiji. Porodica savić živi u teškim materijalnim uslovima u porodičnoj zadruzi koja ima 32 člana, a hranu dobijaju iz eparhijske Narodne kuhinje, a kroz poljoprivredu obezbeđuju sebi osnovne potrebe i uslove za život.

1 / 7 Foto: Srbi za Srbe

Kako bi prikupili neophodna sredstva za novi dom Savića, Kešelj i Raduljica organizovaće dobrotvorno veče u restoranu "Life Active club" na Novom Beogradu. Humanitarno veče je zakazano za 22. jun u 19.30 časova tokom kojeg će se prikupljati neophodna sredstva.

Cena ulaznice je 12.000 dinara koja se može obezbediti kroz donaciju na račun Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe". Više detalja o akciji srpskih košarkaša možete pročitati, kao i o orgnaizaciji "Srbi za Srbe" možete pročitati ovde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.