DREJK PRAVIO PROBLEME U NBA FINALU: Obukao dres Karijevog oca, pa mu se unosio u facu i vređao Drejmonda i Kleja!
Stef Kari i Drejk "u klinču", Foto: Printscreen/Twitter

STRAŠAN LIK

DREJK PRAVIO PROBLEME U NBA FINALU: Obukao dres Karijevog oca, pa mu se unosio u facu i vređao Drejmonda i Kleja!

Iako je bio upozoren da ne sme to da radi, on se oglušio o molbe

Objavljeno:

Najpoznatiji navijač Toronto Reptorsa estradni umetnik Drejk se pojavio u dresu Dela Karija i to iz perioda kada je otac Stefa Karija igrao u Torontu. Kari senior je za Reptorse igrao na zalasku karijere kada je tri sezone proveo u Kanadi, a tada je imao i nešto manju ulogu u odnosu na ono što je igrao u Šarlotu dugi niz godina.

Inače Drejkova "provokacija" baš i nije sasvim zlonamerna jer kažu da on ima odlične odnose sa igračima Golden Stejta. Drejk je pre meča bio upozoren da ne sme da pravi provokacije jer bi Reptorsi tako mogli da budu kažnjeni, ali on to nije ispoštovao.

I tokom meča je nastavio da provocira Karija, a u jednom momentu mu se uneo u lice i pale su verovatno prozivke i čuveni treš tok.

Nije se zaustavio na tome, nove žrtve bile su mu bile Klej Tompson, koji je pokušao da ga ignoriše, kao i Drejmond Grin, sa kojim je imao žestoku razmenu reči po izlasku sa parketa.

Po završetku meča, novinari su pokušali da saznaju šta se dogodilo i šta su jedan drugom rekli Drejmond i Drejk, ali je Grin besno odbrusio.

- Imate li pitanja o košarci? - uzvratio je.

- To nije bio sukob, jer nismo udarili jedan drugog, nismo odgurnuli jedan drugog, pričali smo, ne bih to označio kao sukob.

Pojedini izvori navode da je Grina iz takta izbacilo to što ga je Drejk nazvao "đubretom".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.