JA SAM KRIV! NAJBOLJI SAM IGRAČ, A PROMAŠIO SAM! Jokić preuzeo punu odgovornost za eliminaciju i objasnio zašto!
Nikola Jokić je preuzeo odgovornost, Foto: AP

Zna šta je grešio

JA SAM KRIV! NAJBOLJI SAM IGRAČ, A PROMAŠIO SAM! Jokić preuzeo punu odgovornost za eliminaciju i objasnio zašto!

Srpski centar je kao pravi lider ekipe izašao pred medije

Objavljeno: 09:07h

Tuga u Denveru posle poraza u sedmom meču polufinalne serije Zapada od Portlanda kojim su Nagetsi eliminisani u NBA plej-ofu.

Teška noć je bila za sve u "Pepsi centru" u Koloradu, pogotovo što su u jednom momentu delovali blizu plasmana u finale konferencije, ali se u drugom poluvremenu razigrao Mekolum i raspršio im snove.

Nikola Jokić nije mogao sam da vuče u ovom važnom susretu ekipu, iako je na kraju upisao 29 poena i 13 skokova.

- Razočaran sam i tužan jer smo igrali tvrdu utakmicu u kojem su oba tima imala šanse, ali su ih oni iskoristili bolje - bilo je prvo što je rekao Jokić pred novinarima.

On je objasnio kakvo je stanje u ekipi posle poraza na domaćem terenu, pogotovo što su nekako kako je sezona prolazila i tokom plej-ofa ambicije rasle.

- Iskreno, porazi mi nisu motivacija. Odlična smo grupa. Prošle godine smo izgubili poslednji meč pred plej-of, Portland je izgubio od Nju Orleansa možda je to bila njihova motivacija. Samo ću tražiti od momaka da budu bolji sledeće godine i da ostvarimo veće stvari. Kada smo počeli sezonu rekli smo da je plej-of cilj. Kada smo videli da smo dobri rekli smo hajde da uradimo nešto veće. Imali smo prednost domaćeg terena, dobili smo San Antonio, ovo je napredak, prvi put smo ovde, verovatno će sledeće godine biti bolje - jasan je bio Srbin.

Iako je bio najbolji igrač ekipe sve vreme i do sada bio jedan od kandidata za MVP-ja, srpski centar smatra da bi trebalo da preuzme odgovornost. Posebno zbog onog promašenog slobodnog bacanja kada se rešavao meč u finišu.

- Gledaju me kao lidera, najboljeg igrača. Promašio sam slobodna bacanja večeras kao i u Portlandu kad su bili produžeci. Osećam se odgovornim jer mislim da sam mnogo promašivao, a trebalo je neke da pogodim. Težak meč...Imali smo sjajnu priliku, čak i u Portlandu smo bili blizu. Došli smo pred našim navijačima da se borimo u teškoj utakmici. Mnogo promašaja, pogodili su mnogo puta posle ofanzivnog skoka a mi smo promašili penale. Ne znam šta da kažem - zaključio je Srbin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.