TO BI BILO NAJPRAVEDNIJE: NBA donosi neočekivanu odluku o meču Portland - Denver posle spektakla u 4 produžetka!
Nikola Jokić je odigrao čak 65 minuta od 68 minuta meča, Foto: EPA/Steve Dipaola

Sve govori u prilog tome

TO BI BILO NAJPRAVEDNIJE: NBA donosi neočekivanu odluku o meču Portland - Denver posle spektakla u 4 produžetka!

Treninzi dve ekipe su već otkazani

Objavljeno:

Portland i Denver odigrali su spektakularni treći meč polufinalne serije na Zapadu, verovatno najbolji koji je viđen u plej-ofu u poslednjih nekoliko sezona.

Odluka o pobedniku je pala tek posle četiri produžetka, što je tek drugi meč u istoriji koji je završen na taj način, četiri produžetka su se poslednji put igrala još davne 1953. godine.

Trejlblejzersi su slavili, kada je iscrpljeni Nikola Jokić promašio jedno od dva slobodna bacanja, kojima bi verovatno doneo i peti produžetak svom timu.

Igrači su bili iscrpljeni, vukli su poslednje atome svojih snaga, igrali preko 50 minuta i zbog toga u NBA sada razmišljaju o odluci koju bi obe ekipe prihvatile oberučke.

Postoji velika šansa da se četvrti meč, koji je bio planiran za noć između nedelje i ponedeljka, bude odložen, tačnije pomeren.

Tu informaciju preneo je novinar "Njujork Tajmsa" Mark Štajn pozivajući se na to da je meč trajao čak 68 minuta i da je uzeto u obzir zdravlje i stanje igrača u kome će biti ako se već naredni meč bude igrao u tako kratkom vremenskom intervalu.

U prilog tome ide i informacija da su otkazani i treninzi obe ekipe koji je trebalo da budu održan dan nakon ove utakmice.

Podsećamo da je od svih igrača najviše vremena na terenu proveo Nikola Jokić, čak 65 minuta i za to vreme ostvario tripl-dabl.

Portland je pobedom poveo u seriji 2:1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.