NIKOLA JOKIĆ PONOVO IZAZVAO KLINČ MEĐU NBA LEGENDAMA: Barkli i O'Nil još jednom se sukobili zbog srpskog centra!
Barkli, Jokić i O'Nil, Foto: AP/Richard Shotwell, Profimedia, AP/Omar Vega

OPET

NIKOLA JOKIĆ PONOVO IZAZVAO KLINČ MEĐU NBA LEGENDAMA: Barkli i O'Nil još jednom se sukobili zbog srpskog centra!

U trenucima kada su momci Grega Popoviča pokušali da se približe, Jokić je pogodio sve trojke i uništio Sparsima svaku nadu za trijumf

Objavljeno:

Košarkaš Denvera Nikola Jokić je u petoj utakmici plej-ofa protiv San Antonio Sparsa na konto je upisao 16 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Igra srpskog centra bila je pod posebnom pažnjom analitičara, a Srbin je naterao i legende NBA lige Šakila O'Nila i Čarlsa Barklija da se ponovo sukobe. Tim iz Kolorada je sjajno igrao, slavio sa 108:90, a u trenucima kada su momci Grega Popoviča pokušali da se približe, Jokić je pogodio sve trojke i uništio Sparsima svaku nadu za trijumf.

- Pričamo o velikim igračima, on ne zakucava kao Janis, nema fizikalije kao Lebron, on nije Kavaj ili Harden, ali je sjajan igrač. Zabavno je igrati sa njim, visok igrač koji pogađa trojke, pogađa na niskom postu, skače i on je najbolji dodavač među visokim igračima u NBA danas. Drago mi je da ljudi vide ovog dečka da igra, sjajan je - iskren je Barkli.

Umereniji u komplimentima bio je bivši centar Los Anđeles Lejkersa. Možda i zbog lične statistike u plej-ofu koja je bila malo bolja od Srbinove.

- Zaista je dobar, nema baš dobre fizičke predispozicije, ali je treći ili četvrti najbolji centar u NBA ligi - kratak je bio vlasnik četiri prstena šampiona NBA lige.

Šesta utakmica plej-ofa u kojoj se sastaju San Antonio i Denver na programu je u noći između petka i subote u dva sata posle ponoći, a ekipi Nikole Jokića potreban je jedan trijumf kako bi prošla u narednu rundu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.