NOVI SKANDAL IZ MORAČE: Glavni sponzor Mege pljuvao igrače Zvezde! Ustremio se na Lazića sa ministrovim sinom!
Amar Nuhodžić i Aleksandar Mijailović zajedno pljuju i vređaju igrače Zvezde, Foto: Printscreen/Twitter/@RSBForum

Još informacija curi u javnost

NOVI SKANDAL IZ MORAČE: Glavni sponzor Mege pljuvao igrače Zvezde! Ustremio se na Lazića sa ministrovim sinom!

Posebno se može videti na samom početku jednog od snimaka kako pljuje ka igračima

Objavljeno:

Među pljuvačima i ljudima koji su vređali košarkaše Crvene zvezde na trećem meču finala plej-ofa ABA lige našao se i Aleksandar Mijailović, jedan od glavnih ljudi u Bemaksu, inače glavnom sponzoru košarkaškog kluba Mega koji i nosi u imenu.

Delegacija crveno-belih je u sredu uveče preživela atmosferu linča u dvorani "Morača" od strane navijača Budućnosti i prijatelja kluba, pogotovo onih koji su sedeli na mestima pored terena.

Gotovo da se svakog momenta pojavi neka nova informacija ili detalj o skandaloznom ponašanju podgoričke publike koja nije prezala ni od čega, pa čak je i ulazila na teren.

Najpre je otkriveno da je među onima koji su pljuvali, ulazili na parket, vređali i unosili se u lice igračima tokom zagrevanja bio sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Amar Nuhodžić, a sada je otkriveno da je u njegovom društvu bio i Mijailović.

Na snimku iz dvorane Mijailović se vidi pored Nuhodžića kako stoji u terenu pored tunela i atakuje na igrače Zvezde, a posebno na kapitena Branka Lazića, a deluje kao i da ga je pljunuo u jednom momentu. Lazić se čak i okrenuo i pogledao ka njemu.

Ipak, za razliku od Nuhodžića, Mijailović nije išao na drugu stranu terena da bi nastavio da vređa igrače Zvezde dok su se zagravali kod suprotnog koša.

Crnogorski mediji o Mijailoviću pišu kao o kontroverznom biznismenu čije su firme angažovane u brojnim unosnim građevinskim poslovima države, a jedan od najvećih je projekat autoputa Bar - Boljare.

Osim što je glavni sponzor Mege, Bemaks je i glavni sponzor ženskog košarkaškog kuba Budućnost, čiji je direktor Zoran Vujičić takođe bio među onima koji su vređali, a čak je i napao jednog od članova Zvezdine delegacije koji je snimao šta se dešava u dvorani.

Inače, zbog skandaloznog ponašanja publike i propusta u organizaciji ABA liga je donela odluku da zabrani prisustvo publike na mestima pored terena i u prva tri reda tribina na četvrtoj utakmici koja se igra u petak od 19h u istoj hali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.