CICIJAŠENJE NBA ZVEZDI DOŠLO GLAVE: Ovo je najbizarniji razlog za suspenziju u istoriji košarke!
Džordan Bel (desno) je ispao velika cicija, Foto: AP/Ben Margot

ZARAĐUJE MILIONE

CICIJAŠENJE NBA ZVEZDI DOŠLO GLAVE: Ovo je najbizarniji razlog za suspenziju u istoriji košarke!

Američki mediji su uspeli da otkriju detalje celog slučaja

Objavljeno:

Golden Stejt Voriorsi su savladali Memfis sa 118:103.

Problem za šampiona nije predstavljalo odsustvo što u timu nije bilo Džordana Bela. Na dan meča, Ratnici su objavili da je on suspendovan, ali bez objašnjenja zašto.

Američki mediji su uspeli da otkriju detalje celog slučaja. Mladi košarkaš Golden Stejta je kažnjen zbog kupovine u hotelu u kojem je ekipa odsedala pred utakmicu sa Grizlisima. To i ne bi bilo ništa neobično da račun nije poslao u sobu pomoćnog trenera Majka Brauna.

Dok borave u hotelu tokom gostovanja, igračima su plaćene samo sobe i sve što kupe u hotelu moraju da plate iz svog džepa. Igrač Voriorsa je rešio da bude cicija pa je zato rešio da tu obavezu prebaci na pomoćnog trenera Brauna bez njegovog znanja. Kada je Braun obavešten da ima određeni račun da plati, za koji nije znao, sprovedena je istraga i utvrđeno je da je Bel predmete koje je kupio stavio na njegov račun.

Ne zna se šta je Bel kupio ni kolika je vrednost robe, ali je očigledno da nije u pitanju velika cifra i zato nije jasno zašto nije sam platio račun: Javila se sumnja da to nije prvi put da se Džordan Bel bavi ovakvom prevarom. Suspenzija je važila samo za meč protiv Grizlisa, ali biće u sastavu za duel sa Minesotom u petak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.