MILUTINOV UNIŠTIO BUDUĆNOST U "MORAČI": Larkin partijom karijere ulupao Pešića, sjajni Nedović nije bio dovoljan!
Nikola Milutinov, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

EVROLIGA, 25. KOLO

MILUTINOV UNIŠTIO BUDUĆNOST U "MORAČI": Larkin partijom karijere ulupao Pešića, sjajni Nedović nije bio dovoljan!

Na šest minuta do kraja, srpski košarkaš je imao upisanih pet poena pri rezultatu 88:72

Objavljeno:

Košarkaši Budućnosti izgubili su na domaćem terenu od Olimpijakosa sa 89:76.

To je bio 19. poraz crnogorskog tima u Evroligi ove sezone. Pružali su izabranici Jasmina Repeše nekakav otpor grčkoj ekipi, ali je ipak Olimpijakos dobio prvu četvrtinu sa 27:21. U nastavku su Grci nastavili da rešetaju koš Budućnosti pa su na poluvremenu imali čak 17 poena viška.

Nije crnogorska ekipa uspela da se trgne ni u trećoj četvrtini, a gosti su to umeli da iskoriste i bez većih problema završili utakmicu ubedljivom pobedom od 13 poena razlike.

Najefikasniji u timu Olimpijakosa bio je Printezis koji je zabeležio 19 poena, a odlična je bio i Nikola Milutinov koji je upisao dabl-dabl učinka od 15 poena i 12 skokova. U ekipi Budućnosti istakli su se Džekson i Barović sa po 13 poena.

Efes je na domaćem terenu pobedio Barselonu sa 92:70. Od početka meča, turski tim za koji nastupa Vasilije Micić je pokazao da želi pobedu pa je u prvoj četvrtini stekao 12 poena prednosti - 24:12. Pokušavali su Katalonci da stignu prednost Turaka, ali nisu uspevali.

Nagoveštaj bolje igre Barselona je napravila u trećoj četvrtini koja je završena nerešeno - 22:22, ali je četvrta deonica u potpunosti pripala Efesu pa je utakmica završena trijumfom turskog tima.

Najviše poena u turskoj ekipi postigao je fantastični Šejn Larkin koji je postigao 37 poena, drugi strelac tima bio je Morman sa 22, dok je Micić ubacio 14 koševa. U timu Barselone, najbolji su bili Hanga sa 14 i Tomić sa 13 poena.

Moskovski CSKA nastavlja da briljira u Evroligi ove sezone. Ruska ekipa je slavila sa 101:95 protiv Armanija. Jedino je bilo neizvesnosti u prvoj četvrtini koju je CSKA rešio u svoju korist sa 27:24. U nastavku su Rusi uspostavili dominaciju, došli prednosti od 19 poena viška zahvaljujući Otelu Hanteru.

Usledila je serija nezaustavljivog Nemanje Nedovića. Na šest minuta do kraja, srpski košarkaš je imao upisanih pet poena pri rezultatu 88:72, a onda se upalila mašina. Pogodio je tri trojke i jedan šut za dva poena i približio svoj tima na minus sedam - 94:87, ali Armani nije uspeo da uvede meč u neizvesnu završnicu, jer je CSKA preko Higinsa i Klajburna čuvao prednost.

Najefikasniji u timu CSKA bio je Hanter sa 19 poena, pratili su ga Higins sa 18 i Klejburn sa 16, dok su u ekipi Armanija Micov i Nedović ubacili 16 koševa, a Bruks je dodao 14.

Baskonija je na domaćem terenu savladala Himki sa 104:86. Najefikasniji u timu Baskonije bio je Porier sa 18 poena, a u ekipi Himkija najbolji strelac bio je Tomas sa 19 ubačenih koševa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.