PERO ANTIĆ O CIGARETAMA, OPROŠTAJU I ZVEZDI: Ljudi, nema kukanja, idemo na dva trofeja!
Pero Antić nakon poraza Zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća, Foto: Espreso.co.rs

izjava

PERO ANTIĆ O CIGARETAMA, OPROŠTAJU I ZVEZDI: Ljudi, nema kukanja, idemo na dva trofeja!

Pero Antić će organizovati oproštaj od aktivnog igranja krajem juna ove godine

Objavljeno: 17:24h
Uroš Marjanović

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Pero Antić prisustvovao je Kupu Radivoja Koraća u Nišu, pa smo malo porazgovarali sa njim posle finala i poraza crveno-belog tima.

- Lepo se osećam, posle 20 godina konačno mogu da se opustim. Sa klincima provodim vreme, sin ima treninge, pa i ja uz njega istreniram malo. Za sada sam u Skoplju, izađem u grad, u kafanu... šalim se, ne idem nigde, kući sam uglavnom.

Potvrdio je da se sprema oproštaj od aktivnog igranja, ali nije govorio o detaljima još uvek, a demantovao je navode da je strastveni pušač - ili nije.

- Ne pušim, cigarete su štetne, slučajno su me uhvatili zbog slike. Oproštaj je krajem juna, još je rano da pričam o imenima, kada bude potvrđeno oficijalno tada ćemo da pričamo o tome.

O tome šta misli o ovom timu Crvene zvezde i da li mu nedostaje.

- Nedostaje mi puno tim, imam puno braće ovde sa kojima sam provodio svaki dan. Žao mi je što nisu osvojili trofej, idemo na dva trofeja. Verujem u ovaj tim, nema kukanja, to je sport. Mora ABA liga da se osvoji da bi se otišlo u Evroligu.

I na poslednje pitanje o Partizanu, Antić je šaljivim tonom izjavio "Vidimo se" i ostavio nas bez odgovora na to pitanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.