VELIKA ČAST ZA ZVEZDINOG BISERA: Junior crveno-belih biće na NBA Ol staru!
Nemanja Popović, Foto: KK Crvena zvezda

PRIZNANJE

VELIKA ČAST ZA ZVEZDINOG BISERA: Junior crveno-belih biće na NBA Ol staru!

To je i vrsta uvertire za NBA Ol star pošto će najtalentovaniji mladi košarkaši iz celog sveta biti u Šarlotu od 14. do 16. februara

Objavljeno:

Junior Crvene zvezde Nemanja Popović dobio je poziv na prestižni kamp "Košarka bez granica" koji organizuju FIBA i NBA liga.

To je i vrsta uvertire za NBA Ol star pošto će najtalentovaniji mladi košarkaši iz celog sveta biti u Šarlotu od 14. do 16. februara. Na kampu društvo Popoviću će praviti saigrač iz reprezentacije Aleksej Pokuševski.

- Velika čast za moj klub Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično. Potrudiću se da na dostojan način reprezentujem klub i našu zemlju, da odigram dobro i opravdam poziv koji sam dobio. Momci koji su igrali ovu utakmicu pre mene iz naše zemlje, takođe i iz kluba iz koga i ja dolazim Crvene zvezde, obavezuju da se i ja predstavim u pravom svetlu, ali takođe želim da uživam u ovome, da vidim sve tamo, da iskoristim svaki trenutak tokom celokupnog „All Star" vikenda kao novo iskustvo koje nije svako u prilici da stekne. Očekujem sve najbolje - rekao je Popović.

Ranije su na ovom kampu iz redova crveno-belih učestvovali sadašnji prvotimac Boriša Simanić i članovi Zvezdinog razvojnog tima FMP Aleksa Uskoković i Zoran Paunović. Prošle sezone Popović je sa Crvenom zvezdom protekle sezone objedinio trofeje kadetskog i juniorskog prvaka Srbije, a sada nastupa za juniorski tim crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.