KO SI TI? ZAŠTO BIH PRIČAO S TOBOM? Durent pogubio živce i ušao u klinč sa novinarima, pa otišao s konferencije!
Kevin Durent, Foto: AP/Elise Amendola

RASPRAVA

KO SI TI? ZAŠTO BIH PRIČAO S TOBOM? Durent pogubio živce i ušao u klinč sa novinarima, pa otišao s konferencije!

Kada je rešio da sruši zid ćutanja, nastala je jedna od onih konferencija o kojima će se dugo pričati

Objavljeno:

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent nekoliko dana nije razgovarao sa novinarima.

Kada je rešio da sruši zid ćutanja, nastala je jedna od onih konferencija o kojima će se dugo pričati. Razgovor je trajao skoro tri minuta i na kraju je Durent izašao iz sale. Prethodno je rekao da ne veruje novinarima, d ase njegove reči izokreću i da mu samo postavljaju pitanja o igračku opciji da 1. jula postaje slobodni agent.

Prenosimo razgovor između novinara i Kevina Durenta.

Novinar: Zašto nisi razgovarao sa nama neko vreme? Durent: Šta te briga? Novinar: Obično govoriš…

Durent: Eto, nije mi se govorilo prethodnih nekoliko dana. Novinar: Ima li to veze sa razgovorima o tome što postaješ slobodan agent? Durent: To su razgovori koje vi vodite, ja ne mislim o tome. Novinar: Da li ti smeta što je priča oko toga glasnija ove godine?

Durent: Nepotrebno je. Dođe čovek Itan Štraus (novinar), dâ svoje mišljenje o svemu i onda učini da izgleda kao da sam ja to rekao. On šeta tu, ne razgovara ni sa kim, razgleda i onda napiše nešto tako, pa se vi svi ljutite na mene što neću da razgovaram sa vama o tome. Nemam ništa sa Niksima, ne znam ko je trejdovao Porzingisa, to nema veze sa mnom. Samo dolazim ovde i pokušavam da igram košarku. Vi me svakog dana pitate o tome što postajem slobodni agent, pitate moje saigrače i trenere, uzbunjujete navijače… Pustite nas da igramo košarku, to je sve što kažem. I onda kada neću da razgovaram s vama, u meni je problem. Daj, čoveče, odrastite. Odrastite. Da, vi, odrastite. Ja dolazim ovde i radim svoj posao svakog dana, ne pravim nikakve probleme. Pokušavam da igram na pravi način, da budem najbolji što mogu u svakom napadu, u čemu je problem, šta vam ja to radim?

Novinar: Nisi razgovarao sa medijima… Durent: Pa? Ko si ti? Zašto moram da pričam s tobom? Reci mi. Hoće li mi to pomoći da radim bolje svoj posao? Neće, nije mi se pričalo… Novinar: Dobijamo pitanja od navijača: “Šta je s Kevinom?“ Igra dobro, ali ne priča… Obično deliš svoje mišljenje… Durent: Jednostavno ne verujem nikome od vas. Kažem nešto i to bude izokrenuto, izvađeno iz konteksta, toliki mediji pokušavaju da me spuste na osnovu mojih reči. I onda kada ne govorim, to je problem. Samo hoću da igram košarku, da idem u salu i da posle idem kući. Da li je to problem? U redu. Novinar: Kako se osećaš, kako tim igra u poslednje vreme? Durent (ostavljajući mikrofon): Završio sam. Znate i vi da vas to ne zanima. Voriorsi sa Durentom žele da osvoje treću titulu za redom, a posle će biti poznata sudbina Kej Dija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.