ŠTA JE PRAVA ISTINA O FOTKI SERGEJA I TRINKIJERIJA? Zamolili su ga da je ne objavljuje, a onda je nastao pakao!
Sergej Trifunović i Andrea Trinkijeri, Foto: Printscreen/Twitter/@WhistlerDick

Nije ispoštovao molbu

ŠTA JE PRAVA ISTINA O FOTKI SERGEJA I TRINKIJERIJA? Zamolili su ga da je ne objavljuje, a onda je nastao pakao!

Espreso.co.rs saznaje šta se dogodilo u restoranu prilikom slučajnog susreta glumca sa stručnim štabom Partizana, zbog čega je klub morao da reaguje saopštenjem

Objavljeno: 13:03h

Velika prašina podigla se nakon što je glumac Sergej Trifunović, novi predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), sinoć objavio fotografiju s trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem, kao i s nekoliko članova stručnog štaba crno-belih, među kojima su i Nikola Lončar, Dragan Todorić i Vlado Šćepanović.

Partizan se sinoć iza ponoći oglasio saopštenjem, koje možete pročitati OVDE.

Ukratko, iz KK Partizan tvrde da je Trifunović pokušao da zloupotrebi svoju navijačku pripadnost crno-belima (glumac je navijač Partizana) i da politički profitira na tome.

"S velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu s političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, uprkos tome što je osvedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svom političkom delovanju. Zloupotrebu fotografije s članovima stručnog štaba KK Partizan klub ne želi da dozvoli. Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku", kaže se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Humske.

Reagovao je i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović na društvenim mrežama:

Kako Espreso.co.rs ekskluzivno saznaje, ovom slučaju prethodilo je nešto što se sinoć dešavalo u jednom od beogradskih restorana.

Naime, u pomenuti restoran deo stručnog štaba Partizana svratio je sinoć da proslavi pobedu crno-belih nad Cibonom.

- Do susreta Trifunovića i Trinkijerija došlo je tako što se glumac u nekom trenutku pojavio u restoranu u kome su partizanovci skromno proslavljali trijumf. Kad je spazio Trinkijerija prišao je i zamolio za fotografiju. Članovi stručnog štaba su objasnili italijanskom treneru da je Trifunović veliki navijač Partizana, pa je Italijan pristao da se fotografiše - kaže izvor Espresa i dodaje:

foto: Prinscreen

- U isto vreme, Sergej je zamoljen da se ta slika ne koristi za samopromociju i da se ne objavljuje na društvenim mrežama zbog moguće zloupotrebe u političke svrhe.

Međutim, Trifunović se na to brecnuo i počeo je da viče i da se svađa s njima, te je je napravio scenu u restoranu. Trinkijeri i njegovi saradnici su se, videvši koliko je sati, okrenuli na svoju stranu, završili večeru i ubrzo napustili restoran kako ne bi ulazili u bilo kakvu dalju polemiku.

Ipak, Trifunović je nastavio sa sličnim ponašanjem. Mada više nije ulazio u konflikt ni sa kim iz Partizana, uznemiravao je druge goste, zbog čega je zamoljen da napusti objekat, pa ga je obezbeđenje na kraju sprovelo do izlaza.

Nakon toga krenuo je da na društvenim mrežama Tviter i Instagram deli fotke s članovima stručnog štaba Partizana.

Na jednoj od njih je čak napisao: "Kakav predivan susret. A najdivnije što je Trinchieri moj fan, koliko i ja njegov".

Međutim, kako saznajemo, Trinkijeri nije imao pojma ko je Trifunović i na slikanje je pristao tek kad mu je objašnjeno da je u pitanju veliki navijač Partizana.

Sergej je i tokom noći, ali i današnjeg dana nastavio da objašnjava svoje viđenje situacije u restoranu. Evo nekoliko tvitova tome u prilog:

Zanimljivo je da Trifunović (u šali ili ne) tvrdi kako je u restoranu bio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Espreso, međutim, saznaje, da se Mijailović u tom trenutku nije nalazio u pomenutom ugostiteljskom objektu, jer je od petka u Crnoj Gori.

Komentar Sergeja Trifunovića
Komentar Sergeja Trifunovićafoto: Printscreen/Twitter/@WhistlerDick

Kako će se raspetljati ova ujdurma u ovom trenutku nije moguće predvideti, ali će Espreso.co.rs nastaviti da izveštava o svemu vezanom za ovaj slučaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.