EVROPA SE KLANJA CRNO-BELIMA: On je razlog Partizanove renesanse! Upozoreni ste, ako ih potcenite, platićete!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

POHVALE

EVROPA SE KLANJA CRNO-BELIMA: On je razlog Partizanove renesanse! Upozoreni ste, ako ih potcenite, platićete!

Vraća se Partizan tamo gde pripada

Objavljeno: 22:54h

Specijalizovani portal "Eurohoops" objavio je tekst posvećen Partizanu, u kojem se zasluge za uspeh crno-belih u proteklom periodu pripisuju treneru - Andrei Trinkijeriju.

- Kada je košarkaški klub Partizan doveo Italijana Andreu Trinkijerija očekivanja su bila velika, a čuveni trener je većinu očekivanja već opravdao - piše Eurohoops.

Italijan je na mesto šefa struke došao 1. novembra 2018. godine, neposredno posle debakla protiv Zadra u Beogradu, kada je tadašnji trener Nenad Čanak podneo ostavku.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Beta/Branislav Božić

Grobari su imali velika očekivanja s obzirom da je na njihovu klupu došao trener renomea kakvog nisu imali od odlaska Duška Vujoševića, ali "čak ni najverniji navijači nisu mogli da očekuju ovakav zaokret u sezoni", navodi se na pomenutim portalu. Partizan je podigao nivo u ABA ligi, u Evrokupu se, uprkos malim šansama, izborio za plasman u Top 16, a sada, dva kola pre kraja, ima šanse i da se plasira u Top 8. Crno-beli su savladali Monako u najskorije odigranom kolu Evrokupa, a novinari Jurohupsa su zasluge za to dale i najnovijem pojačanju Partizana. valjka". Reč je o Renfru - američki plejmejker u Kneževini je na svom kontu imao 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

"Konačno, svi delovi Partizanove slagalice se savršeno uklapaju", navodi se, i dodaje citat Andree Trinkijerija posle meča sa Monakom: - Došli smo ovde da pobedimo tim koji nas je 'ubio' pre nedelju dana. Igrali smo sjajnu timsku košarku, dobro u odbrani i napadu. Pravili smo i greške, zbog nekih nemamo prednost u razlici, ali sve je to samo dodatan motiv za nas kako bi bili bolji - rekao je tada Trinkijeri. Za kraj, ostale su "jake" reči pomenutog portala – "Budite upozoreni. Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.