NBA ZVEZDE STIŽU U SKOPLJE, PREDVODI IH HORFORD: Legendarni Pero Antić završava karijeru i pravi spektakl!
Peri Antić i Bogdan Bogdanović, Foto: Beta/Branislav Božić

Vreme je da kaže zbogom

NBA ZVEZDE STIŽU U SKOPLJE, PREDVODI IH HORFORD: Legendarni Pero Antić završava karijeru i pravi spektakl!

Legendarni košarkaš i miljenik Delija je rešio da završi igračku karijeru

Objavljeno:

Najpoznatiji makedonski košarkaš Pero Antić izjavio je odbio primamljivu ponudu italijanskog Armanija i najavio da će se na leto oprostiti od košarke.

- Pre nekoliko sedmica sam odbio ponudu Armanija, jer su mi u ovom trenutku misli usmerene na drugo mesto - rekao je Antić u intervjuu za skopski radio "Antena 5".

Pero Antić je odlučio da na kraju sezone zvanično okači patike o klin
Pero Antić je odlučio da na kraju sezone zvanično okači patike o klinfoto: Dado Đilas

Antić je najavio da će se na leto zvanično oprostiti od profesionalnoh igranja košarke sa, kako je istakao, spektakularnim mečom u Skoplju na koji će doći košarkaške zvezde iz Evrope i NBA i treneri sa kojima je radio. - Ne želim previše da otrivam o tom događaju, ali ono što mog da potvrdim je da će Luka Dončić i Al Horford sigurno doći. Zajedno sa mnogo drugih bivših saigrača koji su imena u evropskoj košarci. U Skoplju će biti i treneri koji su zaslužni za to što sam napravio u karijeri - rekao je Pero Antić, a najavljeno je da će tu biti i Željko Obradović i mnogi drugi.

Pero Antić i Željko Obradović
Pero Antić i Željko Obradovićfoto: Saša Pavlić Koky

Najtrofejniji makedonski košarkaš, koji je karijeru počeo u Skopskom Rabotničkom, igrao je i za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Fenerbahče, Atlantu. Povodom informacija koje su se pojavile početkom godine da bi mogao ponovo da zaigra za Rabotnički, Antić je rekao da su mu ljudi čije mišljenje mnogo ceni rekli da igračka priča treba da se završi tamo gde je započeta. - Slažem se sa tim, ali za sada nema ništa konkretno da se kaže, jer treba da budu ispunjeni neki uslovi. Videćemo šta će da izađe iz svega toga - rekao je Antić, a prenose lokalni mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.