BESNI TOMIĆ U KLINČU SA HRVATSKIM NOVINARIMA: Koliko god da pokušavate, nećete uspeti!
Milan Tomić je bio prilično ljut posle poraza Zvezde u Zagrebu, Foto: Starsport©

Odjek prvog poraza

BESNI TOMIĆ U KLINČU SA HRVATSKIM NOVINARIMA: Koliko god da pokušavate, nećete uspeti!

Crveno-beli su doživeli ubedljiv poraz u Zagrebu

Objavljeno:

Crvena zvezda je doživela prvi poraz u ABA ligi ove sezone. Cedevita je skinula "skalp" posle 16 pobeda vicešampionu regionalnog takmičenja.

Oslabljeni crveno-beli su doživeli čak i debakl u Zagrebu i jasno je bilo da je trener Milan Tomić bio jako ljut zbog toga što se videlo i na konferenciji za novinare.

- Čestitam Cedeviti, bili su bolji od nas. Samo smo u poslednjoj četvrtini odigrali nešto, ali oni su u tri perioda bili bolji i to se videlo na kraju. Mi smo gledali na ovu utakmicu kao na utakmicu u kojoj treba da se izdignemo posle poraza od Valensije, ali mislim da nas je taj poraz i psihološki i fizički ugušio malo, tako da nismo odreagovali nikako na terenu. Čestitam Cedeviti, moramo da nastavimo dalje - rekao je Tomić.

Milan Tomić kaže da je njegova odluka bila da Cirbes ne putuje u Zagreb
Milan Tomić kaže da je njegova odluka bila da Cirbes ne putuje u Zagrebfoto: Starsport©

Zvezdi su nedostajali već duže povređeni Lazić, kao i Cirbes i Radanov.

- Lazić je povređen tri nedelje već. A ja sam doneo odluku da Cirbes ne bude u 12 - odgovorio je Tomić i tada je počela prepirka sa hrvatskim novinarima.

Oni su ga upitali da li je i za njega iznenađenje tako dobra igra Cedevite, a loša partija njegove ekipe posle 16 uzastopnih pobeda.

- Ja ne znam da li je za vas generalno iznenađujuće kada imamo 16 pobeda zaredom, onda je iznenađujuće kako Zvezda igra. Ako izgubimo jednu utakmicu, onda je to isto iznenađujuće za vas da smo izgubili od Cedevite. Ja poštujem sve novinare i u Srbiji i u Hrvatskoj i svuda, a neki put je iznenađujuće kako vi pričate o mojim igračima na televiziji. Tako da je i to iznenađenje malo - pomalo je odbrusio Tomić.

Milan Tomić je ušao u konflikt sa novinarima
Milan Tomić je ušao u konflikt sa novinarimafoto: Starsport©

Zato je novinar koji je postavio pitanje, upitao da li misli na njega?

- Ne mislim na vas. Ja vas ne poznajem - rekao je Tomić, ali su ostali novinari rekli da ima prava da bude ljut, ali da ne bi trebalo da im odgovara na ovaj način.

- Ja sam rekao da čestitam Cedeviti. Znate šta, koliko god da pokušavate da me isprovocirate, u tome nećete uspeti. Verovatno je da vas je dirnulo ovo što sam rekao? Pokušavate da me isprovocirate? Pa nema šanse to da uradite.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.