OKRŠAJ ROĐENE BRAĆE U PIONIRU: Po 13. put u karijeri igrač Partizana će igrati protiv svog brata!
Bandža Si, Aleks Renfro i Džok Lendejl, Foto: Starsport©

Malo ljudi zna

OKRŠAJ ROĐENE BRAĆE U PIONIRU: Po 13. put u karijeri igrač Partizana će igrati protiv svog brata!

Njih dvojica su i ranije vodili žestoke bitke

Objavljeno:

Košarkaši Partizana rekli su da će utakmica protiv Monaka biti veoma teška i da bi im pobeda značila u borbi za četvrtfinale Evrokupa. - Biće veoma teško igrati protiv Monaka. U timu imaju puno iskusnih igrača, sa nekima od njih sam imao priliku da igram i znam koliko opasni mogu da budu. Talentovani su, atletski veoma dobri, ali mi ćemo se dobro pripremiti za izazov koji je ispred nas. Fokusiraćemo se na sebe i na ono što mi najbolje možemo da uradimo da bismo došli do pobede - rekao je košakaš Partizana Bandža Si za sajt kluba. Partizan će dočekati Monako u trećem kolu Top16 faze Evrokupa, posle pobede i poraza u prve dve utakmice.

Bandža Si će igrati protiv rođenog brata
Bandža Si će igrati protiv rođenog brata foto: Starsport©

Si će imati posebnu utakmicu, pošto za Monako nastupa njegov brat. - Igrati protiv brata, za mene je poseban osećaj. Do sada, igrao sam protiv njega čak 12 puta, ali ovo je prvi put da se srećemo od kad sam u Partizanu. Definitivno mogu da kažem kako je fenomenalan osećaj igrati protiv članova porodice jer su te utakmice uvek veoma, veoma, dobre - naveo je Bandža Si. Njegov saigrač Markus Pejdž je kazao da takođe očekuje tešku utakmicu.

Markus Pejdž
Markus Pejdž foto: Starsport©

- Veoma važna utakmica za nas i svi smo i te kako uzbuđeni zbog toga. Igrali smo veoma dobro poslednjoj utakmici Evrokupa na domaćem terenu i želimo da tako nastavimo i da nastavimo pobednički niz na domaćem terenu. Na taj način želimo da ostanemo na vrhu tabele i da povećamo naše šanse za prolazak u četvrtfinale. Biće teško, oni su sjajan tim, ali ako budemo odigrali dobru utakmicu, snažno i timski, mislim da imamo dobre šanse za pobedu - kazao je Pejdž.

Trener Andrea Trinkijeri je rekao da je utakmica protiv Monaka dobra prilika za Partizan.

Andrea Trinkijeri očekuje podizanje igre na još viši nivo
Andrea Trinkijeri očekuje podizanje igre na još viši nivo foto: Starsport©

- Pred nama je nova sjajna utakmica Top 16 faze Evrokupa pred našim sjajnim navijačima. Monako je veoma, veoma solidan tim sa fenomenalnim trenerom. Ova utakmica je odlična šansa za nas da ponovo uživamo i da pokušamo da još jednom podignemo naš nivo igre - rekao je Trinkijeri. Utakmica će se igrati u utorak od 19.00 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.