NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE: Zvezda obradovala navijače!
Crveno-beli su se plasirali u narednu fazu Evrokupa, Foto: Starsport©

NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE: Zvezda obradovala navijače!

Prvi tim Crvene zvezde trenutno je prvi bez poraza u ABA ligi, osvojio je Superkup ovog regionalnog takmičenja, takođe je i obezbedio plasman u TOP 16

Objavljeno:

Crvena zvezda od ponedeljka 24. decembra pušta u prodaju polusezonske ulaznice za sve mečeve crveno-belih do kraja takmičarske sezone 2018/2019.

Prvi tim Crvene zvezde trenutno je prvi bez poraza u ABA ligi, osvojio je Superkup ovog regionalnog takmičenja, takođe je i obezbedio plasman u TOP 16 fazu Evrokupa gde ga očekuju atraktivni protivnici ekipe Valensije, Unikahe i francuskog Limoža.

- Prodaja polusezonskih ulaznica od 24. decembra obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a cene su prilagođene mogućem broju utakmica koje će crveno-beli odigrati u prvoj polovini 2019. godine (ABA liga i plej-of, Evrokup i domaća Superliga), što bi u slučaju dobrih nastupa crveno-belih u drugom delu sezone, donelo preko 25 utakmica na domaćem terenu - ističe se na sajtu kluba.

Košarkaši Crvene zvezde poslepobede u Evrokupu
Košarkaši Crvene zvezde poslepobede u Evrokupu foto: Beta/Branislav Božić

Svi kupci polusezonske ulaznice dobijaju člansku kartu Crvene zvezde.

Cene sezonskih karata:

TRIBINA A - 4.000 TRIBINA B - 4.000 TRIBINA C - 4.000 TRIBINA D - 4.000 PARTER B - 8.000 PARTER 4 - 8.000 LOŽA - 30.000 PLAVA LOŽA - 20.000 BELA LOŽA - 16.000

Polusezonske ulaznice će se prodavati svakog radnog dana na Malom Kalemegdanu od 10 do 17 časova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.