ZVEZDA JE MOJ ŽIVOT, NE PROPUŠTAM NIJEDAN MEČ: Dženkins novom izjavom po ko zna koji put ušao pod kožu Delijama!
Čarls Džennkins, legendaran košarkaš Crvene zvezde, Foto: Filip Plavčić

zaljubio se

ZVEZDA JE MOJ ŽIVOT, NE PROPUŠTAM NIJEDAN MEČ: Dženkins novom izjavom po ko zna koji put ušao pod kožu Delijama!

Igračku karijeru započeo je u dresu Voriorsa, saigrači su mu bili sadašnje zvezde tog tima, a u prvoj sezoni on je bio zamena Stefu Kariju.

Objavljeno:

Nije mnogo igrača koji su toliko duboko ušli pod kožu navijača kluba sa Malog Kalemegdana, a jedan od malobrojnih je i Čarls Dženkins.

Ovaj momak dva puta je oblačio crveno-beli dres, igrao je najjače košarkaško takmičenje na ‘starom’ kontinentu, a osvojio je i brojne trofeje, kako domaće, tako i one u ABA lige. Sada kada je član ruskog Himkija on i dalje redovno prati dešavanja u Zvezdi.

- Gotovo da ne propuštam nijednu utakmicu, gledam svaki put kad uhvatim slobodno vreme. Crvena zvezda mi je omiljeni klub u Evropi i jedan sam od najvećih navijača Crvene zvezde. U klubu i dalje imam mnogo prijatelja - izjavio je Dženkins za ruske medije.

Potom je bio upitan i da li bi se preselio u Srbiju kada završi karijeru.

- Ne, ipak mi je cela porodica u SAD. Ali, kada bi na svetu postojalo mesto gde bi moja porodica i prijatelji iz Srbije mogli da žive blizu, bio bih najsrećniji čovek.

Čarls Dženkins na jednom od mečeva protiv Cedevite
Čarls Dženkins na jednom od mečeva protiv Cedevite foto: Dado Đilas

Igračku karijeru popularni Đenka započeo je u dresu Voriorsa, saigrači su mu bili sadašnje zvezde tog tima, a u prvoj sezoni on je bio zamena Stefu Kariju.

- Sada ni ne razmišljam o tome, ali drago m je što je Stef uspeo da izraste u ovako velikog i moćnog igrača. Posebno nakon svih povreda koje su ga snašle - rekao je Dženkins

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.