PROTIV PARTIZANA MORA JAKO: Sito Alonso hvali crno-bele uoči premijere u ABA ligi!
Foto: EPA/Erdem Sahin

Počinje ABA liga

PROTIV PARTIZANA MORA JAKO: Sito Alonso hvali crno-bele uoči premijere u ABA ligi!

Španski stručnjak vrlo dobro poznaje kvalitete srpskog tima

Objavljeno: 12:39h

Trener Cedevite Sito Alonso rekao je da je Partizan mlad tim, pun energije, i istakao da njegova ekipa u predstojeći meč u ABA ligi mora da uđe energetski maksimalno, s jakim intenzitetom.

- Vrlo važna utakmica za nas, posebno jer smo naporno radili mesec i po dana. U fokusu je, uz važnost utakmice, i činjenica da želimo da izgradimo ekipu, pa i nakon nje moramo vredno da treniramo. Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi timski duh - rekao je Alonso.

"Sokići" u subotu dočekuju crno-bele u prvom kolu nove sezone ABA lige.

- Partizan mi se čini kao ekipa puna energije, posebno zbog dosta mladih igrača. Jaki su na poziciji organizatora igre, sa Nikolićem i Pejdžom, takođe i na centarskoj poziciji sa Gagićem i Lendejlom... Kažem, teška utakmica, dobro su igrali na ABA Superkupu, tako da moramo u susret ući energetski maksimalno, s jakim intenzitetom i vrlo čvrsto, uz, verujem dobru podršku s tribina Doma sportova - rekao je Alonso.

Sito Alonso je pohvalio Partizan
Sito Alonso je pohvalio Partizan foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Cedevita i Partizan su do sada odigrali 13 utakmica u Zagrebu u regionalnoj ligi, a crno-beli su upisali samo jednu pobedu.

- Partizan ima stvarno dobru ekipu. Ostao je neki kostur od prošle godine. Mislim da će biti jako neugodni, ali i dalje verujem u naš kvalitet. Mislim da će, ako budemo sto odsto koncentrisani i ako damo sve od sebe, pobeda otići na našu stranu - rekao je košarkaš Cedevite Andrija Stipanović.

Utakmica se igra sutra od 20.00 u zagrebačkom Domu sportova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.