ČANAK PRED SUPERKUP: Kada izađemo na teren, idemo samo na pobedu, uprkos svim problemima!
Foto: Beta

TRENER PARTIZANA JASAN

ČANAK PRED SUPERKUP: Kada izađemo na teren, idemo samo na pobedu, uprkos svim problemima!

U pres centru dvorane sportskog centra u Laktašima, održana je konferencija za medije kojom su najavljeni četvrtfinalni dueli Superkupa ABA lige

Objavljeno:

Partizan u četvrtak od 18 časova igra protiv Mornara u četvrtfinalu Superkupa ABA lige u Laktašima. Zbog povreda, van tima su Novica Veličković i Bondža Si.

U pres centru dvorane sportskog centra u Laktašima, održana je konferencija za medije kojom su najavljeni četvrtfinalni dueli Superkupa ABA j.t.d. lige. U premijernoj utakmici turnira, sastaju se Partizan NIS i Mornar iz Bara. Ovaj duel, na programu je u četvrtak, 20. septembra od 18 časova u Laktašima.

Nenad Čanak košarka
Nenad Čanak košarka foto: Beta/Branislav Božić

Pred utakmicu, trener crno-belih, Nenad Čanak je na konferenciji za medije saopštio trenutno zdravstveno stanje u ekipi, ali i istakao da Partizan uvek ide na pobedu.

- Nećemo biti kompletni u Laktašima, lišeni smo pomoći kapitena Novice Veličkovića i Bondže Sija. dok se Gegić pojavio juče na treningu, nakon obaveza sa reprezentacijom BiH. Imamo i još nekih sitnih problema sa povredama, tako da, videćemo na dan utakmice kakva će biti kadrovska situacija. Uprkos tome, kada izađemo na teren, sigurno je da ćemo ići na pobedu. Na neki način, Mornar nam je i dužnik jer su pobedili u prethodna tri međusobna duela, a onaj poslednji u Beogradu je u velikoj meri odlučio o sudbini Partizana u ABA ligi prošle sezone, tako da i sutra očekujem kvalitetnu i neizvesnu utakmicu - istakao je Čanak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.