Danas kažu kako su umorni, a nama pripreme trajale 5 meseci: Dino Rađa nastavlja da udara po nostalgiji - na redu je zahvalnost Dudi Ivkoviću!
Foto: Fonet

epizode legende

Danas kažu kako su umorni, a nama pripreme trajale 5 meseci: Dino Rađa nastavlja da udara po nostalgiji - na redu je zahvalnost Dudi Ivkoviću!

Rađa je napisao zahvalnice mnogobrojim košarkaškim legendana

Objavljeno:

Legendarni košarkaš Dino Rađa oduševio je svoje fanove na fejsbuku kratkim pričama o trojici velikana jugoslovenske košarke

Rađa je napisao zahvalnice Krešimiru Ćosiću, profesoru Aci Nikoliću, koje su se toliko dopale njegovim fanovima, da su mu poručili da - napiše knjigu.

Osvrnuo se Rađa na Dušana Ivkovića i njegov ogroman doprinos jugoslovenskoj košarci.

- Duda Ivković. Respekt. Još jedan od kojeg sam mnogo toga naučio. Nakon Kreše dobija u ruke reprezentaciju punu talenta i vrhunski slaže kockice. Koliko god neko mislio da je lako bilo, daj loptu u ruke Draženu, Toniju, Vladi ili Dinu i sve je rešeno, toliko sve to treba uhodati. Te 4 godine kombinacija klupskih trenera i njega je sve nas izbacila u orbitu. Pripreme su trajale od 3-5 meseci. Da, da. Olimpijada Seul '88, prvi dan priprema je bio dan nakon finala plej-ofa 8.5. a povratak s iste 3.10. Trening sutradan u 10. Pa danas kazu da su umorni i ne mogu da igraju. Svakako kod Dude je bila disciplina i niko nije bio zvezda. Svaki pokušaj bi odmah u korenu bio zaustavljen. Isto je vikao na Dražena i na poslednjeg u nizu. Kasnije smo se sretali preko klubova, protivnički i bilo je tu svega, ali uvek respekt. Fala za sve Duda!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.