Legenda je stigla u Partizan!
Foto: Starsport©

Poznat po radu s igračima

Legenda je stigla u Partizan!

Od izuzetnog značaja za ekipu crno-belih je njegov dolazak

Objavljeno:

Stručni štab Partizana je dobio neočekivano, ali ogromno pojačanje u vidu legendarnog Seada Krdžalića, dokazano i svetski priznato ime za psihofizičku spremu igrača.

Saradnicima Nenada Čanka za narednu sezonu priključio se i dugogodišnji kondicioni trener reprezentacije Jugoslavije i brojnih inostranih klubova poput Panatinaikosa, Benetona, dok je kod nas radio u Borovici i FMP-u.

Krdžalić je pre svega poznat po svom individualnom radu sa najboljim igračima koji su postojali na ovim prostorima, a opšte je poznato koliko je samo uspeo da pomogne Saši Daniloviću, Vladu Divcu, Raši Nesteroviću, Željku Rebrači, Nikoli Vučeviću.

Pre trenerske karijere, Krdžalić je kao aktivni sportista 13 godina bio član atletskog kluba Partizan, a i dalje je vlasnik državnog rekorda u bacanju koplja (83,34m) koji je postavio 1987. u Beogradu. Uz brojne nastupe na svetskim i evropskim prvenstvima, Krdžalić je dva puta učetvovao na Olimpijskim igrama, u Los Anđelesu 1984. i Seulu 1988. gde je izborio plasman u finale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.