IZ REPREZENTACIJE SRBIJE U PARTIZAN! Crno-beli imaju veliko pojačanje pred početak nove sezone! (FOTO)
Foto: Starsport©

LEPE VESTI ZA GROBARE

IZ REPREZENTACIJE SRBIJE U PARTIZAN! Crno-beli imaju veliko pojačanje pred početak nove sezone! (FOTO)

Nenadu Čanku će posao u narednih dve godine biti znatno olakšan!

Objavljeno:

Pomoćnik selektora Srbije Aleksandra Đorđevića Miloš Minić u naredne dve sezone radiće kao savetnik trenera Partizana Nenada Čanka, saopštili su crno-beli.

Minić je član stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije od 2013. godine, i samo u ovom mandatu je bio deo tima koji je našoj košarci doneo olimpijsko, svetsko i evropsko srebro!

Osim sa nacionalnim timom, novi savetnik Nenada Čanka je od 1991. do 2001. radio sa Dušanom Ivkovićem u PAOK-u, Panioniosu, Olimpijakosu i AEK-u.

Miloš Minić je ispred Kuzmića i Mute Nikolića na ovoj fotografiji
Miloš Minić je ispred Kuzmića i Mute Nikolića na ovoj fotografiji foto: Fonet

Posle toga, samostalno je vodio Aris i Keln, posle čega se kao deo stručnog štaba vratio u Olimpijakos. Kasnije je angažovan u Armaniju, a onda postavljan na mesta prvog trenera Vojvodine, Lokomotive Rostom, El Džaša i ponovo Arisa. U međuvremenu je usledilo i angažovanje u reprezentaciji Srbije (od 2013), kao i CSKA (2009-2010), odnosno Panatinaikosu (2015-2016) .

U košarkaškoj reprezentaciji naše zemlje, Minić je radio sa selektorima Ivkovićem, Obradovićem, Pešićem i Đorđevićem, a bio je deo stručnih štabova koji su našoj zemlji doneli svetsko zlato (1998) i srebro (2014), olimpijsko srebro (2016) i evropsko zlato (1995, 2001).

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.